Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Een bekende keten gaat ‘vegan gebraden kip’ met echte vleessmaak verkopen

Er is een nieuwe trend in opkomst in de Verenigde Staten, namelijk ‘kweekvlees’, dat smaakt naar echte kip, eruit ziet als echte kip, maar op plantaardige basis is. KFC zal dit “vegetarische vlees” in zijn menu opnemen van de hand van het bedrijf Beyond Meat, dat verantwoordelijk is voor de productie van deze voedingsmiddelen.

Beide bedrijven hebben een overeenkomst getekend om “Beyond Fried Chicken” te produceren. Nuggets en vleugels zonder botten, verwerkt met natuurlijke producten zoals planten en zaden, worden aangeboden om ervoor te zorgen dat u het echte vlees perfect kunt imiteren. Het fastfoodbedrijf lanceert deze pilot vanaf 27 augustus bij een keten in Atlanta. Iedere klant die op deze locatie een aankoop doet, krijgt een “Beyond Fried Chicken” test cadeau voor directe feedback. Dit is een eerste stap op weg naar een mogelijke grootschalige implementatie in het land.

Het is vermeldenswaard dat dit niet de eerste grote keten is die dit initiatief onderneemt. Eerder dit jaar presenteerde Burger King de “Impossible Whopper” met een soortgelijk uitgangspunt. Verkoop veganistisch vlees als echt vlees met dezelfde eigenschappen en smaakImpossible Meat en Beyond Meat willen samenwerken met meer fastfoodbedrijven om de manier waarop we vlees consumeren te veranderen vanwege de keuze die gunstiger lijkt voor het milieu.

Bron: Xataka