Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Een gids voor het gebruik van PosterMyWall om gratis marketingposters en afbeeldingen te maken

Duizenden merken vechten elke dag om uw aandacht. Of u nu een merk, een bedrijf of een digitale marketingconsulent bent, uw posts op sociale media moeten opvallende beelden bevatten die de aandacht van de consument trekken. Het regelmatig produceren van dergelijke kunstwerken in verschillende afmetingen en uitvoeringen kan behoorlijk overweldigend, tijdrovend en duur zijn. Gelukkig kun je posters, banners, raamstickers en flyers ontwerpen met de gratis, veelzijdige online tool PosterMyWall.

PosterMijnWall is een alles-in-één online-bestemming voor het maken van aantrekkelijke en prachtige graphics. Het combineert tools voor het bewerken en publiceren van afbeeldingen om fascinerende afbeeldingen te maken met behulp van de online builder. De interface is rijk aan functies en vereist geen ontwerpkennis.

Of u nu een consultant bent of een bescheiden bedrijf runt, PosterMyWall biedt duizenden vooraf ontworpen marketingsjablonen voor verschillende sectoren, zoals scholen, restaurants, kerken, concerten, andere evenementen en meer.

Dus als je regelmatig afbeeldingen in verschillende afmetingen wilt maken, beschouw dit bericht dan als een gids voor PosterMyWall. We leggen uit hoe u het meeste uit deze online grafische tool kunt halen. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op de website en aan de slag gaan.

Hoe u gratis online marketingafbeeldingen kunt maken

In uw plannen moet u definiëren welk soort grafisch materiaal u nodig heeft: banners, posters, flyers, schema’s, menu’s, enz. Daarna kunt u beginnen met het maken ervan met aantrekkelijke ontwerpen. U kunt de interfacetaal wijzigen van Engels naar een van de 15 verschillende talen die de site ondersteunt.

Kies een sjabloon

Wanneer u zich aanmeldt bij PosterMyWall, kunt u uw ontwerpconcepten en voltooide ontwerpen in uw account opslaan. Bezoek de sjabloongalerij om door duizenden professionele sjablonen in hoge resolutie te bladeren.

Sjablonengalerij

U kunt er ook een kiezen op basis van het type afbeelding dat u wilt maken: flyers, banners of posters. U kunt door de zee van sjablonen bladeren die verschillende categorieën bestrijken, van concerten tot speciale feestdagen. Maak je geen zorgen over de maat en afmetingen. Je kunt ze op elk moment wijzigen en alle elementen worden automatisch opnieuw aangepast.

Nadat u een sjabloon hebt geselecteerd, klikt u op de knop Aanpassen. Vervolgens verandert de hele interface in de online-editor. Voor deze handleiding selecteren we een sjabloon om een ​​Instagram-bericht te maken voor officiële GuidingTech-accounts.

Pas een sjabloon aan

Het beste van de online editor van PosterMyWall is dat deze zeer flexibel en gemakkelijk te begrijpen is. Bovendien kunnen alle elementen van een sjabloon worden aangepast, van lettertypen tot afbeeldingen. Dat is echt gaaf, toch?

Sjabloon aanpassen

Wanneer u op een element in de sjabloon klikt, verschijnen er aan de rechterkant nieuwe opties. De verscheidenheid aan opties is afhankelijk van het item waarop u klikt. Naast het aanbrengen van esthetische aanpassingen, kunt u het element op de sjabloon ook roteren en verplaatsen. Wanneer u op de visuele elementen (foto’s en clipart) klikt, verschijnen er aan de rechterkant van de interface verschillende opties voor het bewerken en aanpassen van effecten.

Verander de achtergrond

Achtergrondopties zijn handig voor het aanpassen en inschatten van het definitieve ontwerp.

Verander de achtergrond

Als u de achtergrondkleur wilt wijzigen, kunt u kiezen tussen effen kleuren of verlopen, of een andere foto toevoegen.

Selecteer een effen kleur

Zelfs als u een effen kleur heeft geselecteerd, kunt u het verloop toepassen door op de knop ernaast te klikken. U hoeft niet tussen opties te wisselen.

Vervang de tekst

Als u de tekst in de sjabloon wilt wijzigen, tikt u erop. Je kunt dit vervolgens wijzigen door te schakelen tussen verschillende lettertypen en effecten. Sommige sjablonen vergrendelen het tekstveld op een specifieke plaats, zoals in het geval van de Instagram-sjabloon die we hebben gekozen. U moet dus het tekstvak ontgrendelen en de nodige wijzigingen aanbrengen. Daarna kunt u de tekst opnieuw uitlijnen, de uitlijning wijzigen en meer.

Tekst vervangen

Onze Instagram-sjabloon bevatte nogal wat tekst op de afbeeldingen. Dus kozen we ervoor en wilden het anders presenteren. De ingebouwde editor biedt ook een reeks opties om te kiezen tussen mooie en eenvoudige lettertypen, naast de mogelijkheid om te genieten van verschillende lettertypen.

Lettertype-menu

Met dit leuke menu kun je een of twee woorden toevoegen, een van de lettertypen kiezen en vervolgens de effecten selecteren om een ​​voorbeeld van de definitieve versie te bekijken. U kunt uw lettertypen uploaden door te upgraden naar het Premium-abonnement (daarover later meer).

Voeg foto’s of afbeeldingen toe

In de linkerkolom vindt u opties om meer foto’s, clipart, afbeeldingen, tekst en lay-outopties toe te voegen. De afmetingen en andere kleuren, evenals grafische aanpassingsopties, zouden aan de rechterkant moeten verschijnen. Dit is afhankelijk van het sjabloon dat u selecteert.

Voeg foto's toe

Omdat we een Instagram-post maken voor onze GuidingTech Instagram-accounts, willen we graag ons logo toevoegen. Als u uw officiële logo of een andere afbeelding wilt toevoegen, klikt u op de knop Foto en selecteert u Toevoegen uit mijn foto’s. Als alternatief kunt u ook stockfoto toevoegen selecteren als u een aantal van de gratis stockfoto’s wilt selecteren die beschikbaar zijn via Storyblocks, Pixabay en Flickr. De site maakt het ook mogelijk om afbeeldingen van Facebook en andere populaire cloudopslagdiensten te importeren. Dit is een indrukwekkend aanbod aan diensten voor het selecteren van gratis foto’s.

Voeg clipart of vormen toe

U kunt altijd clipart toevoegen om de visuele aantrekkingskracht van uw afbeeldingen te verbeteren. Om dit te doen, klikt u op de optie Clipart aan de linkerkant en selecteert u de optie Clipart toevoegen. In het geopende venster kun je zoeken naar een specifiek type clipart uit Storyblocks, Pixabay en Flickr.

Voeg clipart toe

Kies er een en voeg deze toe aan uw afbeelding. Vervolgens kunt u het formaat wijzigen of verplaatsen om het te plaatsen waar u maar wilt. In de rechterkolom ziet u diverse opties om de clipart verder te verbeteren.

Je kunt een rand toevoegen, het een glans geven, een schaduw toevoegen en zelfs een tint toevoegen. Daaronder vindt u de lay-outopties waarmee u de clipart verticaal en horizontaal kunt spiegelen. Dat is een behoorlijk uitgebreid boeket aan opties om mee te spelen.

Verplaats het element naar voren of naar achteren

Als uw afbeelding te veel elementen bevat die elkaar overlappen, kunt u deze aanpassen door de gemarkeerde elementen naar voren en enkele naar achteren te verplaatsen. Wanneer u op een item klikt, verschijnen er vier opties in de rechterkolom: Naar achteren sturen, Naar voorgrond brengen, Afbeelding kopiëren en Afbeelding verwijderen. De laatste twee spreken voor zich.

Verzenden naar terug

Als u Verzenden naar terug kiest, wordt het geselecteerde item terug verplaatst en verborgen onder het overlappende item weergegeven. Met de schuifregelaar Dekking kunt u de transparantie van elementen aanpassen om een ​​specifiek effect rond uw hoofdelement of tekst te creëren.

Hier komt de kicker: u kunt het formaat van de sjabloon op elk gewenst moment wijzigen met behulp van de knop “Formaat wijzigen” bovenaan. Dat betekent dat je de maat in inches kunt aanpassen. Of u kunt het formaat van hetzelfde ontwerp wijzigen in een flyer, roll-up banner, ansichtkaart of poster. De elementen van uw thema blijven behouden, zodat u ze opnieuw kunt aanpassen.

De leercurve van de online editor is zo natuurlijk dat je binnen een dag vertrouwd bent met de interface en mogelijkheden.

Deel en publiceer

Nadat u uw ontwerp heeft voltooid, kunt u het downloaden in de meest populaire bestandsformaten. Alle digitale ontwerpen zijn gratis te downloaden met JPG-, PNG- en PDF-opties. Als u de creaties regelmatig downloadt, kunt u onbeperkte downloads ontgrendelen door te upgraden naar premiumabonnementen.

Deel ontwerp

U kunt uw kunstwerken ook via e-mail delen met uw collega’s of klanten. U kunt e-mailadressen toevoegen die u ter inzage kunt delen met uw collega’s of klanten. U kunt uw teamleden toevoegen om samen te werken aan het bewerken van het ontwerp. Bovendien kunt u ervoor kiezen om het alleen aan geselecteerde mensen te laten zien.

Het komt zelden voor dat deze site toestaat dat uw thema in uw blog of website wordt ingesloten.

Met Premium- en Premium Plus-abonnementen kunt u berichten op sociale media plannen vanuit uw account en onbeperkte downloads ontgrendelen. Dit bespaart zoveel tijd. U hoeft niet de moeite te nemen om de afbeelding te downloaden en deze vervolgens één voor één aan uw sociale accounts toe te voegen. Dat is best handig.

Als je geïnteresseerd bent: hier is een afbeelding van een Instagram-post die in minder dan 10 minuten met PosterMyWall is gemaakt.

Cijfer: Deze afbeelding is uitsluitend bedoeld ter illustratie.

Guiding Tech Instagram-afbeelding

U kunt ook rechtstreeks via de website afdrukken voor posters, flyers, banners en muurstickers bestellen. De kosten variëren afhankelijk van maat, hoeveelheid en uitvoering. Het is leuk om de mogelijkheid te hebben om ook bulkbestellingen te plaatsen.

De allrounder

De online grafische editor van PosterMyWall is vrij eenvoudig te begrijpen en levert snel elegante maar intuïtieve afbeeldingen. U hoeft geen duizenden uren te investeren in het leren van een duur ontwerppakket. Met deze eenvoudige online editor kunt u aangepaste afbeeldingen maken voor uw marketinginspanningen.

Natuurlijk kunt u uw kunst- en ontwerpgevoeligheid verder cultiveren met duizenden professionele sjablonen en thema’s die regelmatig worden bijgewerkt. Ze helpen u de basisprincipes en trends van specifieke industrieën te leren kennen. Uiteraard kun je hier verder mee experimenteren.