Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Een IP-telefoon verbinden via VPN

Let op: Het volgende artikel helpt je: Hoe verbind je een IP-telefoon via VPN

Als je een IP-telefoon hebt en deze via een VPN wilt verbinden, moet je een paar dingen doen. Ten eerste heeft u een VPN-router nodig die compatibel is met uw IP-telefoon. Ten tweede moet u uw IP-telefoon configureren om de VPN te gebruiken. Ten slotte moet u uw IP-telefoon verbinden met de VPN-router.

Al uw spraak- en dataverkeer is veilig beveiligd wanneer u uw VoIP-telefoonsysteem aansluit op de VPN. Met een IP-telefoon kunt u zonder adapter rechtstreeks vanuit huis verbinding maken met internet. Een VPN-verbinding zorgt voor de veiligheid van uw internetverbinding. Wanneer u verbinding maakt met de VPN, worden al uw gegevensoverdrachten gecodeerd in een virtuele tunnel. Dankzij de versleutelingsfuncties van een VoIP VPN kunt u uw video- en spraakberichten versleutelen met een snelheid van maximaal 256 bits per seconde. Met VPN kunnen oproepen naar andere landen tot 70% worden verminderd. U kunt ExpressVPN gebruiken als u VoIP wilt gebruiken op uw Android-, iOS-, Windows- of Mac-computer.

Kun je een VPN gebruiken met een VoIP-telefoon?

Fotocredit: Pinterest

Met een VPN kunt u verbinding maken met verschillende onlinediensten waarmee u gratis kunt bellen. Het is mogelijk dat u niet gratis naar een echt mobiel of vast nummer kunt bellen als u niet over een VoIP-service beschikt die dit toestaat.

Voice over Internet Protocol (VoIP) VPN’s zijn virtuele particuliere netwerken waarmee gebruikers veilig via internet kunnen communiceren. Als u een VPN gebruikt met een VOIP-service zoals CoverMe, Dingtone of een andere app, kunt u uw privégesprekken privé houden. Hoewel de impact van VoIP op de algehele netwerkprestaties kan worden overschat, is het belangrijk om te erkennen dat dit een aanzienlijke impact heeft. Een voordeel van een internetverbinding is dat VoIP-diensten op vrijwel elk apparaat kunnen werken, waardoor de servicebelasting wordt verminderd. Een VPN maakt toegang tot internet veel gemakkelijker, maar kan het proces ook een beetje verstoren. Als u probeert toegang te krijgen tot internet, wordt u geblokkeerd omdat uw VPN hiervoor is ingesteld.

VPN’s en VoIP: hoe u ze samen kunt gebruiken

Kan ik een VPN gebruiken met VoIP? VoIP mag niet worden gebruikt met VPN’s, omdat deze het spraakverkeer niet coderen. Als u VoIP nodig heeft, moet u een VPN-service gebruiken die speciaal voor VoIP is ontworpen. Heeft een VPN invloed op VoIP-gesprekken? Het spraakverkeer wordt onderbroken wanneer VoIP-gesprekken via een VPN worden gerouteerd. Werkt NordVPN echt met bellen?

Heeft VPN invloed op VoIP?

Fotocredit: www.calula.net

Klanten van een VPN-provider kunnen hun netwerken instellen voor toegang tot internet (door informatie bladeren, e-mail verzenden, applicaties gebruiken, enz.). VoIP is niet vereist. Spraakpakketten moeten verschillende protocollen passeren en VPN-configuraties werken niet met VoIP-netwerken.

Door het aanbieden van een VPN-verbinding kunnen VoIP-systemen ook worden gebruikt om uw netwerk te beveiligen. IP-adressen die zijn gekoppeld aan VoIP-diensten worden geblokkeerd door een ISP, waardoor u geen internationale gesprekken kunt voeren. VPN’s vervoeren al het netwerkverkeer, inclusief mobiel verkeer, dat niet wordt beïnvloed. Hoewel virtuele particuliere netwerken (VPN’s) kunnen helpen bij het veilig verzenden van gegevens, kan de implementatie aanvullende optimalisatie vereisen voor prestatiegevoelige audio- en videofeeds, zoals die welke via IP-netwerken worden verzonden. Met een VPN vermijdt u de risico’s die gepaard gaan met bellen via een Wi-Fi-netwerk. U kunt een Skype-, Viber- of Google Hangout-deblokker gebruiken om uw video’s en spraakoproepen te beveiligen.

De voordelen van het gebruik van een VPN voor VoIP-gesprekken

Hoewel veel mensen niet weten dat een VPN VoIP-verkeer kan versleutelen, kan een VPN in sommige gevallen zelfs de VoIP-gesprekskwaliteit verbeteren. Een VPN kan ook worden gebruikt om u te beschermen tegen iemand die een netwerkanalysator gebruikt om de gegevens opnieuw af te spelen.

Voip via VPN instellen

Er zijn een paar dingen die u moet doen om VoIP via VPN in te stellen. Eerst moet u ervoor zorgen dat uw router is geconfigureerd om VPN-verkeer toe te staan. Vervolgens moet u een VPN-account instellen bij een serviceprovider. Ten slotte moet u uw VoIP-software configureren om de VPN te gebruiken.

VoIP-diensten zijn toegankelijk via een VPN, die eventuele serviceblokkeringen of beperkingen kan omzeilen en een veilige, anonieme verbinding kan bieden. Met de volgende kenmerken kan aan al deze vereisten worden voldaan: De VoIP-service is beschikbaar voor klanten die toegang hebben tot servers in landen waar VoIP niet aan beperkingen onderhevig is. Hackers hebben geen toegang tot gecodeerde gegevens op internet. Door Virtual Private Networks (VPN’s) te gebruiken, kunt u gegevens coderen en stroomgevoelige streams zoals Voice over IP (VoIP) beschermen. De beste optie is om een ​​VPN te gebruiken die speciaal is ontworpen voor VoIP. Met 256-bits codering kunt u ervoor zorgen dat uw spraak- en videogesprekken veilig blijven.

Mobiele VPN’s

Een mobiele VPN is een netwerkconfiguratie waarbij mobiele apparaten zoals laptops, smartphones en tablets verbinding kunnen maken met een Virtual Private Network (VPN)-server. Met dit type configuratie kunnen gebruikers genieten van de beveiligings- en privacyvoordelen van een VPN, terwijl ze zich nog steeds vrij kunnen bewegen en verbonden blijven met internet. Mobiele VPN’s kunnen worden gebruikt om gegevens te beschermen tegen hackers en afluisteraars, toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud en meer.

Met een smartphone-VPN-service kunt u er zeker van zijn dat uw internetactiviteiten veilig zijn. Wanneer u een virtueel particulier netwerk (VPN) gebruikt, zijn uw gegevens volledig onzichtbaar voor de buitenwereld. Encryptie houdt in dat gegevens worden gecodeerd, zodat alleen het doel deze kan lezen. De gegevens die u naar VPN-servers in andere landen verzendt, worden gebruikt om uw identiteit te anonimiseren. Hackers en cybercriminelen kunnen een VPN niet afluisteren. Een VPN-server fungeert als virtuele vertegenwoordiger van uw ISP en zorgt ervoor dat de privacy van uw locatie behouden blijft. De toegang tot regionale webinhoud is onbeperkt, zodat u er overal toegang toe heeft.

Wanneer u thuiswerkt, heeft u minder kans op een datalek op het werk. Er is geen absolute limiet aan het aantal plaatsen waar u uw informatie kunt bewaren, en omdat uw informatie op meer plaatsen wordt opgeslagen, bent u kwetsbaarder voor datalekken. U kunt een VPN gebruiken om gegevens te coderen en decoderen om uzelf te beschermen. Het merendeel van de smartphonegebruikers is verbonden met openbare Wi-Fi-netwerken. Zelfs als u een met een wachtwoord beveiligde verbinding gebruikt, kunnen andere gebruikers u zien. In veel mobiele VPN-apps is het inschakelen van de VPN vergelijkbaar met het inschakelen van een lichtschakelaar. Voice over Internet Protocol (VoIP)-services kunnen worden gebruikt om spraakoproepen te coderen. Het is mogelijk om uw berichten te versleutelen met functies zoals Apple’s iMessage of Android’s RCS-berichtensysteem. Om een ​​VPN veilig te maken, moet het datagebruik- en opslagbeleid worden gevolgd.

Automatische inbelverbinding Ike VPN-tunnel

Een automatische Ike VPN-tunnel is een soort virtueel particulier netwerk dat internet gebruikt om twee of meer apparaten met elkaar te verbinden. Dit type verbinding wordt vaak door bedrijven gebruikt om externe werknemers veilig te verbinden met het bedrijfsnetwerk. Een inbelauto Ike VPN-tunnel kan ook worden gebruikt om onderweg verbinding te maken met een thuisnetwerk.

Als u Set Authentication Method selecteert, moet u Set gebruiken in plaats van Set Authentication Method onder Configure User Radius. U kunt de authenticatiegroep in de IPSec-tunnel uitschakelen met behulp van de optie Overerving van beleid. In dit geval zal FortiGate proberen alle methoden te gebruiken om te authenticeren als de gebruiker een onjuist wachtwoord heeft ingevoerd. Houd er rekening mee dat u nu de groep in het beleid moet configureren. Nu het debuggen is voltooid, kunt u bevestigen dat de FPGA het geconfigureerde verificatietype gebruikt.

VPN-fasen: 1 en 2

De VPN-client en VPN-server beginnen fase 1-onderhandelingen via een beveiligd kanaal. Tijdens deze fase brengt de VPN-server een tunnel naar de VPN-client tot stand, creëert een tijdelijk sleutelpaar en configureert de coderingsparameters voor fase 2. Een VPN-server en client communiceren ook met elkaar via het IP-adres van de tunnel. De tweede fase van de onderhandelingen tussen de VPN-client en de VPN-server omvat onderhandelingen over beveiligde kanalen. In deze fase wordt het verkeer via de VPN-server en de VPN-client geleid en wordt er onderhandeld over de parameters die voor de verbinding worden gebruikt. De VPN-server genereert ook een routeringstabel die de client vertelt waar de datapakketten naartoe moeten worden gestuurd.