Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

een leuke bot zodat je geen tweet vergeet

Twitter, dat onlangs de mogelijkheid heeft gekregen om de thema’s en kleuren in de webversie aan te passen, host elke dag duizenden en duizenden tweets, waaronder het gemakkelijk is om te verdwalen. Hoewel we ze als favorieten kunnen markeren of lijsten kunnen maken die als onafhankelijke tijdlijnen kunnen fungeren, hebben we daar vandaag de perfecte oplossing voor Vergeet de tweets niet die we op een specifieke datum willen onthouden.

Doe me denken aan tweets Het is een bot die ervoor zorgt Herinner ons aan de gewenste datumeen specifieke tweet die ons eerst een hint geeft over de taak die je gaat voltooien en ons vervolgens aan die tweet herinnert met zijn multimedia-inhoud.

Jij bepaalt wanneer en de bot zorgt voor de rest

Het gebruik van Remind Me Tweets is heel eenvoudig. Eerst moeten we de tweet selecteren die we willen onthouden. Het kan een van onze accounts zijn of een ander account dat we op het netwerk hebben gezien. De tweede stap is Vertel de bot dat de tweet ons eraan moet herinneren. Het enige wat we hoeven te doen is het vragen (uiteraard in het Engels). In ons geval hebben we twee tests uitgevoerd. In het eerste deel vroegen we je om ons op een informele manier aan een tweet over een jaar te herinneren: “onthoud 1 jaar”.

Bij het tweede verzoek, waarin we de volledige functionaliteit van de bot wilden zien, vroegen we hem om ons binnen vijf minuten aan een tweet te herinneren, “herinner me over vijf minuten”, wat hij zonder problemen deed. Eerst vertelt de bot ons dat hij ons aan de tweet zal herinneren, en maak een schermafdrukIn het geval dat de tweet na verloop van tijd is verwijderd, is het account opgeschort of heeft zich een andere onvoorziene gebeurtenis voorgedaan.

Zodra de afgesproken tijd is verstreken, reageert de bot op dezelfde publicatie als waar we deze hebben bekeken, wat aangeeft dat we de herinnering al beschikbaar hebben (en dat als je hem leuk vindt, je deze kunt retweeten om de boodschap te verspreiden).

Hoewel niet zo bekend (nauwelijks meer dan 3.000 volgers op Twitter), is het een zeer nuttige bot om zowel onze eigen tweets als die van anderen te onthouden zonder ze ergens te hoeven bewaren en de tijd te onthouden, nadat we het hebben gedaan. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dit Screenshots zijn gemaakt met een lage resolutieen toont de inhoud van onze tweet behoorlijk korrelig. Niet alles kan perfect zijn met deze tool.

Deel Herinner mij tweets: een leuke bot zodat je een tweet niet vergeet