Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Een niet-opgeslagen Word-document herstellen – 6 eenvoudige manieren

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Een niet-opgeslagen Word-document herstellen – 6 eenvoudige manieren

Het is heel gebruikelijk dat u uw werk kwijtraakt tijdens het gebruik van Microsoft Word. Dit kan te wijten zijn aan het vergeten op te slaan, het crashen van de applicatie of andere redenen. Geen paniek! We kunnen u laten zien hoe u uw niet-opgeslagen Word-document kunt herstellen. Er zijn veel eenvoudige manieren om dit te doen.

Hoe u een niet-opgeslagen Word-document kunt herstellen

Wilt u leren hoe u een Word-document kunt herstellen en de mogelijke kopzorgen kunt vermijden die vaak gepaard gaan met gegevensverlies? Als dat zo is, zijn hier zes manieren om dit te doen.

Een niet-opgeslagen woord herstellen Document (Tijdelijke gegevens)

De eerste stap zou moeten zijn om deze URL te proberen:

C:\Users\admin\AppData\Local\Microsoft\Office\UnsavedFiles.

Of volg deze stappen om documentherstel in Word te bereiken.

 • Open het Word-bestand en selecteer ‘Tabblad Bestand’.
 • Selecteer deze nu achter elkaar:
 1. De informatie
 2. Manager-versies
 3. De vervolgkeuzelijst
 • Selecteer ‘Niet-opgeslagen document herstellen’. Er verschijnt een pop-upvenster met alle niet-opgeslagen Office-bestanden.
 • Zoek uw bestand en selecteer het. Klik op de knop Openen.

herstel van een Back-up

Om uw gegevens veilig te houden, is het noodzakelijk om regelmatig een back-up van uw computer te maken. In Windows doet een programma met de naam Bestandsgeschiedenis dat heel goed. Hier zijn de stappen om uw niet-opgeslagen Word-document op deze manier te herstellen. Het kan ook interessant zijn om enkele van de beste back-upsoftware op de Britse markt te bekijken.

 • Voer uw bestandsnamen in het zoekvak van de taakbalk in.
 • Klik op Bestandsgeschiedenis.
 • Met de pijltjestoetsen kunt u door de verschillende documentversies bladeren.
 • Selecteer Herstellen om het gewenste Word-document terug te zetten op de oorspronkelijke locatie. Als u dit selecteert, kunt u het bestand ook elders opslaan.

Herstel niet-opgeslagen woord Document (Automatisch herstel)

Word Auto Restore is een andere hersteloptie. AutoHerstel-bestandsnamen gebruiken de extensie “.asd”. Standaard zoekt Word elke keer dat het programma wordt gestart naar AutoHerstel-bestanden. Alle gegevens die zijn ontvangen van het taakvenster Documentherstel worden weergegeven.

Als u problemen ondervindt bij het openen van het venster voor documentherstel, kunt u handmatig naar de automatisch herstelde bestanden zoeken. Om dit te doen, volgt u deze stappen:

 • Selecteer in MS Word ‘Bestand’ en vervolgens ‘Opties’. Selecteer nu “Opslaan” in het linkernavigatiegebied. Plak de gekopieerde AutoRecover-bestandslocatie in Verkenner.
 • Wijzig nu de intervaltijd en bevestig met “OK”.
 • Zoek het niet-opgeslagen bestand in Verkenner. Kopieer vervolgens het .asd-bestand.
 • Selecteer onder aan de Word-app ‘Bestand’, ‘Openen’ en vervolgens ‘Niet-opgeslagen documenten herstellen’.
 • Plak het gekopieerde .asd-bestand in het veld Bestandsnaam. Open het en herstel het Word-bestand.
 • Als Word u op de hoogte stelt van een fout, probeert u het proces opnieuw. Selecteer deze keer ‘Openen en repareren’ in het vak ‘Niet-opgeslagen document’.

recreatie Word-document verwijderd (Afvalpapierbak)

Het eerste dat u hoeft te doen, is de Windows-prullenbak controleren op verwijderde of ontbrekende documenten. Het heeft een unieke functie om items op te slaan die door het besturingssysteem zijn verwijderd. U kunt echter uit voorzorg ook een aantal goede Windows-back-upsoftware toevoegen.

Het is gemakkelijk om een ​​niet-opgeslagen Word-document op te halen als het nog in de prullenbak staat. Volg hiervoor deze stappen:

 • Ga naar de Prullenbak vanaf het bureaublad of de opstartoptie in Windows.
 • Zoek uit of het bestand nog bestaat.
 • Als de bestandsnaam niet wordt herkend, controleer dan het type (DOCX, DOC, DOT, enz.).
 • Om te herstellen selecteert u het Word-bestand en klikt u op Herstellen.
 • Het verwijderde Word-document wordt definitief verwijderd wanneer u de prullenbak leegmaakt. In dit geval zal het hoogstwaarschijnlijk onmogelijk zijn om het verloren bestand te herstellen.

woord herstellen Document Via software voor gegevensherstel

Een andere uitstekende hersteloptie is een app voor gegevensherstel. Deze apps bootsen na hoe Windows omgaat met het verwijderen van gegevens. Na het opschonen van een Word-bestand worden de logische koppelingen verwijderd. Het bestand wordt dan toegankelijk en het besturingssysteem markeert de ruimte als vrij.

Hoewel dataherstelsoftware of -apps logische koppelingen kunnen herstellen, is het bestand pas weer toegankelijk als de oorspronkelijke gegevens niet worden overschreven. Hieronder worden de stappen uitgelegd om een ​​verwijderd Word-document terug te halen. U kunt ook de EaseUS Data Recovery Wizard raadplegen om verloren bestanden te herstellen.

 • Download en installeer Disk Drill.
 • Selecteer het opslagapparaat dat het verwijderde bestand bevatte.
 • Zoek naar herstelbare bestanden door de knop “Zoeken naar verloren gegevens” te selecteren.
 • Controleer de herstelbare bestanden. Het is ook beter om de scanresultaten te filteren, zodat u alleen de gewenste resultaten ziet.
 • Selecteer de gewenste bestanden en bewaar ze op een veilige locatie.
 • Selecteer de knop “Herstellen” om de documenten op te halen.

De meeste gegevensherstelprogramma’s werken op dezelfde manier. U kunt ook naar andere software zoeken.

Herstel Word-bestand na Windows-crash

Soms raakt u uw documenten kwijt als uw computer crasht. U kunt ze herstellen door ze te vinden voordat andere bestanden hun ruimte in beslag nemen. Maar hoe kunt u een niet-opgeslagen Word-document ophalen als een dergelijke gebeurtenis zich voordoet? Dat zoeken we uit.

 • Nadat u uw systeem weer online heeft gebracht, opent u MS Word opnieuw. Normaal gesproken retourneert de toepassing automatisch niet-opgeslagen documenten.
 • Selecteer ‘Bestand’, vervolgens ‘Opties’ en vervolgens ‘Opslaan’.
 • Kopieer de locatie van het AutoHerstel-bestand en plak het in Verkenner.
 • Kopieer nu het .asd-bestand met de laatst gewijzigde tijd en datum.
 • Ga terug naar MS Word, selecteer ‘Bestand’ en vervolgens ‘Openen’, gevolgd door ‘Niet-opgeslagen documenten herstellen’.

Om het gekopieerde Word-bestand te herstellen, plakt u het in de pop-upmap. Open het nu.

Hoe toekomstige verliezen te voorkomen

Het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat uw Word-bestanden in de toekomst niet verloren gaan. Automatisch opslaan, synchroniseren met de cloud, AutoRecover, enz. – zijn enkele manieren om een ​​dergelijk incident te voorkomen.

Automatisch opslaan

Om de mogelijkheid van Microsoft Office-gegevensverlies te verkleinen, kunt u de functie voor automatisch opslaan instellen met intervallen van één minuut. Dus zelfs als u een ongeluk krijgt, verliest u alleen wat er in de afgelopen 60 seconden is gebeurd.

Om dit voor Windows in te schakelen, gaat u naar het menu ‘Bestand’, vervolgens naar ‘Opties’ en ‘Opslaan’. In het volgende venster kunnen de instellingen worden aangepast.

Als u een Mac gebruikt, opent u uw document en selecteert u het menu Bestand en vervolgens Voorkeuren. Klik nu in dit venster op “Opslaan”. Zorg er vanaf daar voor dat het vakje “AutoRecover-info opslaan” is aangevinkt. De standaard opslagintervallen zijn elke 10 minuten; U kunt dit echter naar een andere tijdsperiode wijzigen als u dat wenst.

Synchroniseren met de cloud

Cloudback-upapplicaties zoals OneDrive, Dropbox, Google Drive, enz. zijn erg handig om toekomstige verrassingen te voorkomen. U hoeft geen Word-documentherstelproces in de cloud uit te voeren, omdat alles in realtime wordt opgeslagen.

Het stelt de gebruiker in principe in staat documenten enz. Online te uploaden naar een opslagfaciliteit in de lucht. Het document wordt buiten uw systeem bewaard, maar is toegankelijk vanaf elk door u geautoriseerd apparaat en met een goede internetverbinding.

Automatisch herstel

AutoRecover is ook een geweldige manier om te voorkomen dat uw gegevens verloren gaan en is al in dit artikel besproken. Zie hierboven.

Afronden

Het verliezen van een bestand kan op elk moment gebeuren. Mensen vergeten vaak hun updates op te slaan en komen er uiteindelijk achter dat hun Word-document verdwenen is. Daarom is het noodzakelijk om te weten hoe u ze kunt herstellen.