Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Een project heeft tot doel de elektriciteitskosten te minimaliseren

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Een project heeft tot doel de elektriciteitskosten te minimaliseren

Pakistan staat op het punt de hybride energiecentrale te lanceren, een project dat tot doel heeft de elektriciteitskosten te minimaliseren.

De particuliere sector heeft zijn voornemen aangekondigd om de eerste hybride wind-zonne-energiecentrale van Pakistan te bouwen om de kostbare elektriciteits- en klimaatproblemen van het land aan te pakken.

zei Engro Energy CEO Yusuf Siddiqui op de jaarlijkse State of Renewables Conference 2022, mede georganiseerd door het Sustainable Development Policy Institute (SDPI) en Unilever.

Siddiqui voegde eraan toe dat dit de eerste fabriek van Pakistan zou zijn die zou worden gebouwd zonder een gegarandeerd rendement van de overheid. hij legde uit.

Thermische energie, die het grootste deel van de elektriciteitsopwekking in Pakistan voor zijn rekening neemt, kent ook hoge brandstofprijzen. Hybride energiecentrales die zonne- en windenergie combineren, benutten het volledige potentieel van schone, hernieuwbare energie en bieden een betrouwbaarder antwoord op het probleem van de “betaalbaarheid van elektriciteit” in Pakistan.

dr. Shamshad Akhtar, voormalig minister van Financiën, heeft de mondiale uitstoters van broeikasgassen bekritiseerd vanwege hun impact op het milieu in kwetsbare landen en vanwege hun gebrek aan financiële steun in de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Ze zei.

dr. Abid Qaiyum Suleri, uitvoerend directeur van SDPI, zei in zijn presentatie dat de zware regenval en plotselinge overstromingen het gevolg waren van klimaatverandering.

hij voegde toe.