Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Een schermvullende schermafbeelding maken in Chrome.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Een schermvullende schermafbeelding maken in Chrome.

Als u wilt leren hoe u een volledige schermafbeelding van een webpagina kunt maken in Google Chrome, gaat u hieronder verder om te zien hoe u dit moet doen. Google Chrome bevat een verborgen functie waarmee u een screenshot van de hele webpagina kunt maken zonder dat u een extensie van derden hoeft te installeren. *

*Opmerking: als u schermafbeeldingen op volledige grootte wilt maken met een extensie van derden, kunt u een van de volgende extensies installeren en gebruiken vanuit de Chrome Web Store.

Deze tutorial biedt stapsgewijze instructies voor het maken van een schermvullende schermafbeelding in de Chrome-browser.

Hoe u een volledige webpagina kunt vastleggen in Google Chrome.

Een screenshot maken van een hele webpagina in Chrome:

1. Navigeer naar de pagina die u wilt vastleggen in Google Chrome.

2. In de rechterbovenhoek, Klik de drie (3) punten Menu en ga naar Meer gereedschap > Ontwikkelaarstools.

3. In het menu Ontwikkelaarstools Klik de Schakel de apparaatwerkbalk in symbool

Leg de volledige Chrome-pagina vast

4. Klik nu op de drie (3) punten Menu Afbeelding op de apparaatwerkbalk en selecteer Maak een schermafbeelding op volledige grootte.

Maak een schermafbeelding op volledige grootte in Chrome

5. Na een paar seconden ziet u een afbeelding (in .PNG-indeling) die automatisch op uw computer is opgeslagen Downloads map. Open de gedownloade afbeelding om deze te bekijken of breng de gewenste wijzigingen aan met uw favoriete beeldbewerkingsprogramma.

Chrome - Schermafbeelding op volledige pagina

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Een screenshot van een volledige pagina maken in Chrome.  1