Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Een software-update uitvoeren voor Huawei Y9 2023 met HiSuite

Hier begeleiden wij u verder Hoe Huawei Y9 2019 te updaten naar de nieuwste software met behulp van HiSuite. De HiSuite is een officiële Android Smart Device Manager-app die door Huawei zelf is ontwikkeld. Naast software-updates kan HiSuite ook back-ups maken en telefooninhoud beheren, zoals contacten, berichten, afbeeldingen, apps en meer. Volg de onderstaande stappen zonder veel moeite om a Firmware-update op Huawei Y9 2019 met HiSuite.

Huawei Y9 2019 is de best verkochte Android-smartphone van het bedrijf in het middensegment. Het apparaat zal standaard op Android 8.1 Oreo-gebaseerde EMUI 8.2-besturingssystemen draaien en zal later worden bijgewerkt naar op Android Pie gebaseerde EMUI 9.1-besturingssystemen. Hoewel de nieuwste update via OTA wordt gepusht, wachten de meeste gebruikers nog steeds op toegang tot hun apparaten. Deze handleiding helpt u bij het handmatig downloaden en installeren van de nieuwste software-updates voor Huawei Y9 2019. Om de software te downloaden en te installeren moet u dezelfde stappen volgen EMUI 10-update op Huawei Y9 2019 zodra deze officieel wordt uitgebracht door Huawei.

Vroege voorbereidingen:

  • De volgende gids werkt met Huawei Y9 2019. Probeer geen ander Android-model.
  • Zorg ervoor dat uw apparaat voldoende is opgeladen om onnodig uitschakelen tussen updates te voorkomen.
  • De software-update via HiSuite is vrij van gegevensverlies. Wij raden u echter aan een back-up te maken. Bekijk hoe u een back-up van gegevens maakt op Huawei Y9 2019.
  • Een USB-kabel om uw Huawei Y9 2019 op de pc aan te sluiten.
  • Download en installeer Huawei HiSuite op uw pc.

Dit vind je misschien ook leuk…

Software updaten op Huawei Y9 2019 via HiSuite

1. Open de HiSuite-app op uw pc.

2. Verbind uw Huawei Y9 2019 met de pc via een USB-kabel.

3. Eenmaal verbonden, verschijnt uw telefoonmodelnummer in de HiSuite-app. Als de verbinding nog steeds niet tot stand komt, koppelt u de USB-kabel los van de computer en sluit u deze vervolgens opnieuw aan.

4. Op de hoofdinterface van uw HiSuite-app ziet u deUpdaten” optie. Tik erop om het updateproces te starten.

5. HiSuite controleert op de nieuwste software-updates op basis van uw modelnummer.

6. Als er nieuwe updates beschikbaar zijn, klik dan op “Downloaden”En volg de instructies op het scherm om het updateproces te voltooien.

7. Zodra de update succesvol is geïnstalleerd, start de Huawei-telefoon automatisch op naar de nieuwste versie.

8. Veel plezier!

Ik hoop dat de bovenstaande gids nuttig was voor de software-update op Huawei Y9 2019. Als u problemen ondervindt of tegenkomt tussen updateprocessen, kunt u hieronder reageren. Voor meer nuttige tutorials, bekijk de EMUI Tip-sectie.