Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Een telefoongesprek opnemen op de iPhone [All You Need To Know]

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Een telefoongesprek opnemen op de iPhone [All You Need To Know]

Misschien wilt u om honderden redenen leren hoe u een telefoongesprek op een iPhone kunt opnemen.

Misschien interview je iemand en wil je niets belangrijks missen. Of misschien bereidt u zich voor op een verhitte discussie en wilt u bewijs van wat er is gezegd.

Er zijn echter weinig methoden om dit te doen. Apple geeft prioriteit Privacy van klantendaarom kan het proces ingewikkeld worden.

Sommige staten hebben verschillende wetten met betrekking tot wanneer u legaal een gesprek kunt opnemen.

In dit artikel zullen we bekijken hoe u dit kunt doen, en vooral: is het legaal?

Hoe een gesprek opnemen op de iPhone?

Apple staat het niet toe opname via de ingebouwde microfoon terwijl u aan het telefoneren bent. Echter, Download er een app om telefoongesprekken op de iPhone op te nemen kan helpen deze beperking te omzeilen.

Of, als je wilt dat alles eenvoudig is, Lemon Squeezy, is de eenvoudigste manier om er een te gebruiken aanvullend geluid Opname apparaat.

Laten we eens kijken naar de verschillende methoden:

Over spraaknotities app

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af of je gesprekken kunt opnemen met je iPhone. Het antwoord is ja – via de Voice Memos-applicatie. Je hebt echter wel nodig twee telefoons.

Hier zijn de stappen:

Zorg ervoor dat je de app hebt gedownload. Het wordt op de meeste apparaten vooraf geïnstalleerd. Maar als dat niet het geval is, doe dan het volgende:

 1. Ga naar de Apple Store
 2. Voer spraakmemo’s in
 3. Klik op

Als je het hebt, maar het niet kunt vinden:

 1. Veeg vanaf het midden van uw scherm omlaag om de zoekbalk te openen
 2. Voer de naam van de app in
 3. Klik erop.

Met Je andere telefoonKies het gewenste nummer en hang op spreker. Om er zeker van te zijn dat u het hele gesprek op de iPhone opneemt, tikt u op de rode knop op het scherm voordat u het nummer kiest. Zorg ervoor dat je toestel dicht bij de iPhone staat, zodat je later een duidelijk bestand hebt.

U kunt controleren hoe goed de applicatie het geluid oppikt door de beweging van rode lijnen op het scherm. Als ze plat zijn, detecteert de microfoon niet genoeg geluid.

Tik of veeg omhoog aan de onderkant van het scherm om er een venster op volledige grootte van te maken. Hiermee kunt u de knoppen Pauze en Hervatten gebruiken.

Als je klaar bent, klik je en dat is alles.

Een externe gebruiken opnameapparaat

Deze methode is vergelijkbaar met de vorige. U kunt elk apparaat met een microfoon en opnamemogelijkheden gebruiken om gesprekken op de iPhone op te nemen.

Bijvoorbeeld:

 • Smartphone
 • tablet
 • Laptop
 • computer
 • Draagbare recorder

Welke optie u ook kiest, De stappen zijn hetzelfde.

 1. druk op
 2. Zet je telefoon op de luidspreker
 3. Draai het nummer.

En dat is het.

Voicemail

Als uw mobiele provider dit ondersteunt Driewegbellen en visuele voicemailJe kunt het gebruiken om een ​​gesprek op je iPhone op te nemen.

Hier zijn de stappen:

 1. Klik op de knop tijdens een gesprek.
 2. Kiezen Jouw nummer.
 3. Blijf aan de lijn en luister naar uw voicemailbegroeting.
 4. Wacht tot u het geluid hoort dat aangeeft dat de opname is gestart.
 5. Verslaan .

En je bent klaar. U kunt toegang krijgen tot het gesprek zoals elke andere voicemail die u ontvangt. Je kan zelfs exporteren het als een audiobestand.

Dit is waarschijnlijk degene eenvoudigste en goedkoopste optie. Sommige mobiele operators ondersteunen dit echter niet.

Dat brengt ons bij de volgende methode:

Oproeprecorders van derden

Als het gebruik van een tweede apparaat geen optie is, hebben we een andere oplossing.

Je iPhone zelf kan geen oproepen opnemen, maar er zijn enkele apps die dit toestaan. De meeste van hen hebben dit echter nodig betaling.

Deze toepassingen werken volgens het principe van Driewegconferentiegesprekken. Deze optie is dus vereist om door te gaan. De “derde beller” is een opname lijn.

Laten we eens kijken naar enkele voorbeelden:

Google Voice

Google Voice is een gratis VoIP (Voice over the Internet Protocol) beldienst. Het geeft je een gratis nummer, een voicemail-inbox en de mogelijkheid om oproepen te plaatsen en op te nemen op je iPhone. Dit proces is niet beschikbaar als u uw Google Workspace-account instelt op uw werk of school.

De app is gewoon; U hoeft alleen maar de opname van inkomende oproepen in te schakelen. Druk tijdens het gesprek op nummer 4 op uw toetsenbord om het proces te starten. Als je dat doet, Google de andere partij hiervan op de hoogte stelt dat ze worden opgenomen.

Ds. Bel opnameapparaat

De Rev Call Recorder is dat wel helemaal gratis. Je krijgt onbeperkte opslagruimte en opnamen en je kunt ze zo vaak delen als je wilt. De app brengt alleen kosten in rekening als u de transcriptieservice gebruikt – de prijs is $ 1 per minuut. De functie is een beetje duur, maar biedt door de mens gemaakte transcripties in plaats van geautomatiseerd.

Een gesprek opnemen op een iPhone met deze app is een beetje ingewikkeld. Er is echter een ingebouwde tutorial om u hierbij te helpen.

De Grootste voordeel is dat de persoon met wie u praat het zal zien jouw Telefoonnummer in plaats van een onbekend nummer.

De app bewaart gesprekken Servers van derden. U kunt er dus voor kiezen om het opnieuw te gebruiken gevoelige en persoonlijke zaken. De opnames zijn hoog Kwaliteiten u kunt zowel inkomende als uitgaande gesprekken opnemen. Je hebt ook de mogelijkheid om te delen via Dropbox, e-mail, sms en meer.

TapeACoproep

U kunt deze opname-app op uw iPhone gebruiken om inkomende en uitgaande oproepen op te nemen en bewaar ze op de servers van TapeACall.

De applicatie is vrij eenvoudig te gebruiken. Wanneer u in gesprek bent, drukt u op de opnameknop en de app creëert een driewegconferentie. Je kunt het ook delen via sociale media, e-mail of uploaden naar cloudopslag.

De dienst is niet gratis, maar de prijzen zijn redelijk gezien het feit dat u onbeperkte gesprekken kunt opnemen zonder beperking van de duur ervan. Het kost $ 3,99/maand of $ 19,99/jaaren je krijgt er één Gratis proefperiode van 7 dagen. Er is ook de mogelijkheid om uw opname in meer dan 15 talen te transcriberen.

Voordat u uw iPhone tevoorschijn haalt om gesprekken op te nemen, moet u eerst controleren of dit legaal is.

Hier gaat het om.

De meeste staten hebben er een uitvlucht. De eisen zijn minimaal aan één van de partijen te geven goedkeuring opnemen. U gaat ermee akkoord als u het gesprek opneemt en er ook aan deelneemt. Dus alles is legaal.

Sommige delen van het land hebben echter verschillende wetten en er is geen oplossing. Het volgende 12 staten behoefte goedkeuring van alle gesprekspartners:

 • Californië
 • Connecticut
 • Florida
 • Illinois
 • Maryland
 • Massachusetts
 • Michigan
 • Montana
 • Nevada
 • New Hampshire
 • Pennsylvania
 • Washington

Iedereen die deze federale of staatswetten schendt U kunt te maken krijgen met boetes of zelfs gevangenisstraf.

Dus als u buiten deze gebieden woont, kunt u uw iPhone technisch gezien gebruiken om een ​​telefoongesprek op te nemen zonder de andere partij hiervan op de hoogte te stellen. De ethiek maar het is allemaal een ander onderwerp.

Afronden

Weten hoe je een gesprek op de iPhone kunt opnemen, heeft zeker zijn gebruiksscenario’s.

Omdat Apple de privacy van zijn klanten serieus neemt, is dit niet altijd gemakkelijk. Maar er zijn enkele oplossingen. De eenvoudigste manier is om te gebruiken externe apparaten zoals een andere telefoon, tablet of draagbaar apparaat opnameapparaat. Een andere haalbare optie is om a App van derden.

Voordat u verdergaat met deze methoden, Informeer de andere partij dat ze worden opgenomen. Als u dat niet wilt doen, zorg er dan voor dat u zich buiten de twaalf genoemde staten bevindt met strengere wetten. Anders wordt het beschouwd als afluisteren en is het illegaal.