Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Een VPN gebruiken om een ​​Steam-sleutel in te wisselen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u een VPN gebruikt om een ​​Steam-sleutel in te wisselen

Een VPN, of Virtual Private Network, is een dienst waarmee u verbinding kunt maken met internet via een beveiligde privéserver. Dit kan om een ​​aantal redenen nuttig zijn, waaronder het omzeilen van geografische beperkingen of simpelweg het bieden van een extra beveiligingslaag. Een veelgebruikt gebruik van een VPN is het inwisselen van een Steam-sleutel. Steam-sleutels zijn unieke codes waarmee je een specifiek spel op het Steam-platform kunt activeren. Vanwege regionale beperkingen kunnen sommige Steam-sleutels echter alleen in bepaalde landen worden ingewisseld. Het gebruik van een VPN om een ​​Steam-sleutel in te wisselen is een eenvoudig proces. Eerst moet u zich aanmelden voor een VPN-service. Wij raden ExpressVPN aan omdat het een van de snelste en meest betrouwbare VPN’s op de markt is. Nadat u zich heeft aangemeld voor een VPN-service, moet u de VPN-software downloaden en op uw apparaat installeren. Maak vervolgens verbinding met een server in het land waar de Steam-sleutel kan worden ingewisseld. Open ten slotte de Steam-client en voer de Steam-sleutel in. De game zou nu aan je bibliotheek moeten worden toegevoegd. Met een VPN kun je eenvoudig regionale beperkingen omzeilen en Steam-sleutels overal ter wereld inwisselen.

Het verdient de voorkeur om een ​​proxy, VPN te gebruiken of je locatie te maskeren om een ​​regiobeperkt Steam-cadeau te krijgen. Het gebruik van een proxy of VPN is uitdrukkelijk verboden door de gebruiksvoorwaarden van Steam. Deze modus is nog steeds beschikbaar in de betreffende regio, maar er zullen beperkingen zijn aan de manier waarop deze buiten die regio kan worden gespeeld. VPN’s zijn niet vereist om games of Steam uit te voeren, en gebruikers hoeven er niet vaak verbinding mee te maken. Het is mogelijk dat de situatie een vertraging in de prestaties van de Steam-client veroorzaakt. Een VPN is niet toegestaan ​​in de Steam-abonnementsovereenkomst. Hoewel speel- en navigatiebeperkingen moeilijk kunnen zijn, kunt u toch uw persoonlijke gegevens in de gaten houden.

Je start het proces in minder dan twee minuten door de VPN-app te downloaden van de website van de provider en de installatie-instructies te volgen. Meld je aan bij je Steam-account met behulp van de VPN-app en maak verbinding met een VPN-server. Ik heb de taak voltooid. Nadat je het spel hebt voltooid, is het tijd om je favoriete activiteiten te gaan doen.

Volgens de SSA is het je om welke reden dan ook niet toegestaan ​​om VPN-software op Steam te gebruiken. Als je dit wel doet, kan dit ertoe leiden dat je Steam-account permanent wordt verbannen.

Kan ik een Steam-sleutel uit een ander land gebruiken?

Fotocredit: www.kinguin.net

Meestal zijn er geen beperkingen op de soorten producten die rechtstreeks in de Steam-winkel kunnen worden gekocht. Bij het kopen van geschenken kunnen er echter enkele beperkingen gelden voor waar producten zijn toegestaan.

Als u een staatsburger bent van een land waar de Steam-sleutel actief is, kunt u deze mogelijk activeren. Er kunnen enkele eenvoudige stappen worden genomen om het spel in een nieuw land te activeren. Als je niet weet waar je game vandaan komt, kun je een VPN-service gebruiken. Er zijn enkele sleutels die alleen in Europa en Azië werken, dus alleen die regio’s hebben er toegang toe. De Steam-sleutel kan worden geactiveerd door op het land van herkomst te klikken dat op de website wordt vermeld. U wordt niet verbannen of gestraft voor het gebruik van een VPN of het omzeilen van een regiovergrendeling. Lost Ark is nu beschikbaar in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Oceanië.

De VPN-servers van NordVPN zijn verspreid over 60 landen, waardoor het de snelste VPN is die we hebben getest. De ExpressVPN-service is extreem snel en biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen als geoblokkades worden verbroken. Steam-sleutels kunnen worden gebruikt om games te spelen die in bepaalde landen niet beschikbaar zijn. Er zijn weinig legale opties voor spelers die regio-vergrendelde geïmporteerde games willen spelen. Westerlingen kunnen Steam-sleutels kopen die bedoeld waren voor gebruik op hun eigen Steam-accounts in Rusland, daarom kunnen ze dit doen.

Het is niet mogelijk om de STEAM-sleutel te gebruiken in de Verenigde Staten. Het is niet compatibel met de VS en is alleen beschikbaar in Europa. Als je dus een game op Steam wilt kopen, moet je een andere methode gebruiken.

Waarom werkt mijn Europese Steam-sleutel niet in de Verenigde Staten?

Steam-sleutels uit Europa kunnen in de Verenigde Staten niet worden gebruikt omdat ze niet worden ondersteund door VPN-software. U moet de regio wijzigen waarin uw account zich bevindt. Op een gegeven moment verbood Valve specifiek VPN’s voor gebruikers die hun winkelland veranderden om goedkopere games te krijgen, maar dat was niet altijd het geval.

Kun je VPN gebruiken om op Steam te kopen?

Krediet: reviewbypro.com

Het gebruik van een VPN met Steam is niet nodig als je een factuuradres en betaalmethode hebt in het land waar de game wordt verkocht.

De servers van ExpressVPN worden beheerd door meer dan 3000 servers in meer dan 30 landen. Nadat je bent ingelogd, kun je een game selecteren en deze vervolgens kopen op een van de Steam-servers bij jou in de buurt. Als je een nieuw land bezoekt en lokale aanbiedingen wilt ontvangen, moet je je Steam-land handmatig wijzigen. Het is niet nodig om een ​​VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot Steam, zolang je de regels niet omzeilt. Door ze te gebruiken, kunt u uzelf beschermen tegen hackers en DDoS en netwerkbeperkingen omzeilen. Wanneer je een VPN gebruikt, is Steam van mening dat de games die je wilt spelen afhankelijk zijn van waar je bent.

Valve’s standpunt over VPN’s

Mensen die VPN’s gebruiken om Steam-beperkingen te omzeilen, zijn in het verleden wat strenger geweest, maar dat is niet altijd het geval geweest. In sommige gevallen is Valve zelfs erg meegaand geweest, zoals het recente Steam-verbod in China. Hoewel we u aanraden een VPN te gebruiken als u zich zorgen maakt over regionale beperkingen, raden wij u ook aan er een te gebruiken als dat niet het geval is. Het is belangrijk dat je een VPN gebruikt die je land van herkomst niet verbergt, aangezien Valve dit niet kan detecteren.

Hoe Steam Key vanuit een ander land te activeren

De Steam-richtlijnen voor regio’s zijn duidelijk uiteengezet. Je kunt Steam niet activeren als de sleutel of je huidige regio niet compatibel is met het systeem. Het heeft geen zin om beperkingen te omzeilen, bijvoorbeeld door een VPN te gebruiken, omdat dit een verbod tot gevolg heeft.

Een Steam-regiovergrendelingssleutel werkt alleen in Europese landen, dus je kunt deze niet gebruiken in de Verenigde Staten. U kunt de globale sleutel altijd en overal inwisselen. Als uw IP-adres Russisch is, is dit hoogstwaarschijnlijk het gevolg van het gebruik van een Russisch IP-adres. Om de CD te kunnen gebruiken, moet de Russische CD-sleutel worden geactiveerd. Als een game door een derde partij wordt doorverkocht, zijn Steam-activeringssleutels gratis en ontvangt Valve geen deel van de opbrengst. Vanwege het vertrek van Groot-Brittannië uit de EU en de EEG, kan Valve de EU Steam-codes geografisch blokkeren voor het werken in het VK.

Kan ik een VPN gebruiken om Steam Keys te activeren?

VPN’s kunnen niet worden gebruikt om regioblokkeringen te omzeilen, omdat ze onlangs zijn geblokkeerd en het wijzigen van de regio van uw winkel/account vereist is.

Steam VPN-regels

Er zijn een paar verschillende dingen waarmee u rekening moet houden als het gaat om het instellen van Steam VPN-regels. De eerste is in welk land je wilt verschijnen als je verbinding maakt met de VPN. Dit is belangrijk omdat het bepaalt tot welke inhoud u toegang heeft. De tweede is welk type verbinding u wilt gebruiken. De meest voorkomende opties zijn PPTP en L2TP/IPsec. Ten slotte moet u beslissen hoe u zich wilt authenticeren bij de VPN-server. De meest voorkomende opties zijn het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord of een sleutelbestand.

Via het digitale distributieplatform Steam kunnen gebruikers games kopen en spelen. Steam is in sommige landen niet toegankelijk vanwege censuurwetten, en games waarvoor beperkingen gelden in bepaalde landen of regio’s zijn mogelijk niet toegankelijk. Met behulp van VPN-technologie kunt u de regio van uw netwerk wijzigen, zodat u kunt inloggen en elk gewenst spel kunt spelen. Met ExpressVPN kunt u alles wat u maar wilt in HD streamen of downloaden, zonder beperkingen of bewaarprotocollen. Uw internetprovider (ISP) heeft geen maandelijkse limiet voor uw service. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw browsersnelheid consistent blijft gedurende uw abonnementscyclus. Het Steam-gamingplatform biedt een verscheidenheid aan titels om uit te kiezen. Als u bij een specifieke winkel wilt winkelen, moet u een betaalmethode toevoegen die al in dat land bestaat. Wanneer je een VPN op je apparaat gebruikt, kun je het land van je Steam-winkel wijzigen en games kopen bij andere online winkels.

Waarom je een VPN nodig hebt om Steam te gebruiken

Kan ik een verbod krijgen op het gebruik van een VPN voor gaming? Het gebruik van een VPN op Steam is niet verboden. Steam probeert echter te voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot de dienst via VPN’s van derden door IP-adressen te blokkeren. Het is niet hun verantwoordelijkheid om te voorkomen dat mensen gebruik maken van de dienst van hun voorkeur. Dit is de reden waarom Steam-gebruikers een VPN moeten gebruiken om toegang te krijgen tot geografisch geblokkeerde inhoud. ExpressVPN is mijn favoriete VPN voor gamen op Steam. Het kan geografische beperkingen in een mum van tijd omzeilen en biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Steam-speltoetsen Regio vergrendeld

Steam-spelsleutels zijn regio-vergrendeld, wat betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt in het land waar ze zijn gekocht. Dit wordt gedaan om fraude te voorkomen en ervoor te zorgen dat mensen alleen games kunnen kopen die bestemd zijn voor hun regio.

Valve en vijf andere uitgevers kregen een boete van de Europese Commissie nadat ze pc-games hadden uitgebracht die geolocatiegegevens blokkeerden. In dit geval hebben we het niet over het rechtstreeks verkopen van games op Steam, maar over Steam-activeringssleutels voor ontwikkelaars. Te midden van de oproep heeft Valve een veel langere verklaring uitgegeven over een breder scala aan onderwerpen. Steam-activeringssleutels zijn door Valve uitgegeven aan bepaalde gebieden, wat volgens EC geoblocking mogelijk maakt. Volgens Valve kan een platformaanbieder in deze omstandigheden niet aansprakelijk worden gesteld.

Als je nog steeds niet zeker weet of een game regiogebonden is, kun je een VPN gebruiken. Dankzij dit kun je overal ter wereld games, DLC en verkopen spelen die regiogebonden zijn. Om het spel te spelen dat je zoekt, maak je eenvoudig verbinding met een VPN-server in een land waar het beschikbaar is.

VPN verbiedbaar

Wanneer u een VPN gebruikt, kunt u geen inhoud van legitieme streamingdiensten streamen (tenzij uw locatie dit toestaat). Vanwege licentieproblemen staan ​​veel streamingplatforms zoals Netflix dit echter niet toe. Sommige serviceproviders zullen VPN-gebruikers daadwerkelijk kunnen detecteren en blokkeren.

VPN’s zijn beschikbaar in bijna elk land ter wereld, behalve Iran. VPN-aanbieders zullen er alles aan doen om te voorkomen dat hun klanten gebruik maken van hun diensten. Zelfs als u een VPN gebruikt, overtreedt u nog steeds de wet als u zich bezighoudt met illegale online activiteiten. Over het algemeen ondersteunen de Verenigde Staten en andere westerse landen het gebruik van VPN’s bij het bekijken van video’s. Als u een VPN-service gebruikt die niet werkt, kan uw IP-adres worden geblokkeerd door een website. Het gebruik van een VPN tijdens het gamen kan de vertraging bij multiplayer en gamen aanzienlijk verminderen.

Oman’s juridische standpunt over VPN’s

Omaanse functionarissen hebben deze wet echter niet altijd gehandhaafd. Er zijn verschillende gevallen geweest waarin Omaanse burgers VPN’s konden gebruiken zonder opgemerkt te worden. Hoewel VPN’s technisch gezien niet legaal zijn in Oman, zijn ze ook niet illegaal.