Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Eenvoudige bedrijfssoftware voor schoonmakers

Ondernemers en managers beseffen dat zij de kracht van nieuwe technologie kunnen benutten. Een voorbeeld hiervan is de planning van software van aanbieders zoals Hubstaff Hierdoor bespaart u tijd en kunt u werkschema’s maken en bijhouden, urenstaten maken en goedkeuren en facturen verzenden. Sommige apps zijn speciaal ontworpen voor schoonmaakploegen en schoonmaakdiensten om tijd en moeite te besparen en de kans op fouten te verkleinen. Planningssoftware kan u ook helpen uw personeel op tijd te betalen door urenstaten te maken die in de salarisadministratie kunnen worden geïntegreerd.

Software voor schoonmaakpersoneel

Waarom schoonmaakdiensten planningssoftware nodig hebben

Schoonmaakploegen hebben het per definitie druk. Er moet elke dag veel werk worden verzet en er moet een strak schema worden gevolgd. Nieuwe softwareapplicaties van aanbieders zoals Hubstaff zorg ervoor dat uw bedrijf georganiseerd blijft, van het opstellen van het werkschema tot het in realtime volgen van uw personeel, het maken van urenstaten en het uiteindelijk uitvoeren van nauwkeurige en tijdige betalingen.

Veel apps hebben een GPS-trackingfunctie waarmee u uw bemanningen in realtime kunt lokaliseren. Zo weet u altijd of u op het juiste moment op de juiste plek bent. Staat u ergens in de file, dan kunt u de klant bellen of sms’en. U kunt ook checklists voor taken op elke locatie maken en bekijken, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. De software kan vervolgens nauwkeurige urenstaten maken op basis van werkelijk gewerkte uren en deze informatie ter verwerking naar de salarisadministratie sturen.

Software voor het plannen van schoonmaakploegen kan veel tijd en moeite besparen en het organiseren en beheren van uw werkgroepen veel eenvoudiger maken. Of u nu leiding geeft aan een team van vijf of tweehonderd personen, u kunt uw personeel eenvoudig en effectief beheren en fouten als gevolg van menselijke fouten voorkomen.

5 Planningssoftwareapplicaties voor uw schoonmaakdienst

Er zijn een aantal verschillende soorten planningssoftware, en u vraagt ​​zich misschien af ​​welke de juiste is voor uw bedrijf. In de volgende recensies worden vijf apps belicht waarmee u uw schoonmaakbedrijf met slechts een paar klikken kunt beheren. Gemakkelijkere planning en betalingen leiden ook tot gelukkiger, productievere werknemers.

1. SweptWorks

Deze software is speciaal ontworpen voor schoonmaakbedrijven. Het biedt planning, tijdregistratie, inspecties en zelfs vertalingen in honderd talen, zodat u met uw bemanning kunt communiceren. Met de app kunt u uw bemanning helpen met schoonmaakinstructies en de voorraden bijhouden, zodat ze kunnen worden aangevuld als de voorraden opraken. Medewerkers kunnen contact houden en problemen melden voordat deze een regelrecht probleem worden.

2. Hubpersoneel

Met de software voor personeelsbeheer van Hubstaff, met zijn eenvoudig te gebruiken interface, kunt u uw betalingen in één enkel, gestroomlijnd proces plannen. De app heeft een aangepaste versie voor schoonmaakteams. Met deze versie kunt u ploegendiensten plannen, uw werknemers in realtime volgen via GPS en urenstaten maken op basis van de werkelijk gewerkte uren van elke werknemer. De urenstaten kunnen in CSV- of PDF-formaat in de salarisadministratie worden geïmporteerd. Met de software kunt u ook facturen maken voor factureringsklanten en projecten en budgetten volgen.

3. Het serviceprogramma

Het Services-programma is een QuickBooks-add-on voor schoonmaak- en schoonmaakbedrijven. Dit krachtige programma regelt alles, van planning tot tracking en salarisadministratie. Het kan op zowel computers als mobiele apparaten worden gebruikt, zodat u en uw team letterlijk op één lijn zitten als het gaat om planning, het volgen van routes en taken, schoonmaakdiensten op elke locatie en het instellen van e-mail. voltooid.

Klanten kunnen maandelijks per bezoeker worden gefactureerd. Met de rapportage- en analysefuncties van de software kunt u de winstgevendheid en budgetten volgen.

4. WorkWave-service

Deze app is speciaal ontworpen voor schoonmaakdiensten van elke omvang. Bedrijven kunnen dit gebruiken om hun processen te standaardiseren en hun efficiëntie te verbeteren. Het biedt een betere communicatie met klanten en medewerkers. U kunt aangepaste serviceorders voor verschillende klanten instellen, werkteams plannen, leveren en volgen, facturen maken en verzenden, en tijdige betalingen aan uw werknemers doen.

5. HouseCall Pro

Naast gratis planningsapps biedt HouseCall Pro krachtige functies zoals het plannen van afspraken, Google Agenda-integratie, klantenboekingen en zelfs creditcardverwerking. De boekingsapp kan zelfs worden gedownload door klanten, die indien nodig diensten kunnen plannen. Met de beheertools van de app kunt u zowel de klantenservice als de medewerkers beheren.

HouseCall Pro-schoonmaaksoftware biedt een naadloos platform voor alles, van boeking, planning en verzending tot facturering, betalingsverwerking en zelfs vervolgmarketing. U moet betalen voor upgrades, zoals het toevoegen van meer klanthulpmiddelen, zoals herinneringsmails en ansichtkaarten. Met upgrades kunt u de software ook integreren met QuickBooks.

Bedrijfssoftware voor schoonmakers kan de bedrijfsvoering vereenvoudigen en stroomlijnen. Er zijn veel verschillende toepassingen die u voor uw bedrijf kunt gebruiken en die functies uitvoeren zoals planning, bijhouden, urenstaten en facturen genereren en betalingen verwerken.

Mục lục