Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Eerste OnePlus 11 Pro maakt Surface online

Let op: Het volgende artikel helpt je verder: Eerste OnePlus 11 Pro rendert Surface online

We meldden eerder dat OnePlus van plan is zijn vlaggenschip OnePlus 11 Pro eind dit jaar te lanceren. Het bedrijf heeft veel vertrouwen in de lancering van de telefoon met de aankomende Snapdragon 8 Gen 2-processor, die in november wordt gelanceerd. Nu is de OnePlus 11 Pro verschenen in de nieuwste renders waarin het ontwerp wordt onthuld.

Eerste OnePlus 11 Pro maakt Surface online

De aankomende OnePlus 11 Pro is verschenen in de nieuwste renders van Smartprix en OnLeaks. De vroege renders geven ons een idee van het ontwerp van het Pro-lid.

Zie ook: Opvouwbare OnePlus-telefoon is in de maak: CEO bevestigt

De afbeeldingen tonen een ronde cameramodule, vergelijkbaar met die op de Xiaomi 12S Ultra, maar die op de OnePlus 11 Pro staat niet in het midden. Zoals gebruikelijk zit er aan de voorkant een gebogen display met een perforatiegat voor de selfiecamera.

De renders tonen ook een waarschuwingsschuifregelaar. Volgens het rapport bevestigden mensen die bekend waren met de zaak dit kenmerk ook. Er staat ook het merk Hasselblad op de achterkant, wat suggereert dat de samenwerking tussen de twee bedrijven nog steeds bestaat.

Helaas weten we op dit moment geen verdere details over de telefoon. De verwachting is dat de telefoon eind dit jaar wordt onthuld. De mogelijkheid bestaat echter dat de telefoon in het eerste kwartaal van 2023 wordt onthuld.

Controleer ook: OnePlus 11 Pro zou de eerste op Snapdragon 8 Gen 2 gebaseerde telefoon kunnen zijn