Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Eerste Star Wars Rise: The Rise of Skywalker

Disney’s D23 Expo-evenement toonde dit weekend exclusief de nieuwe beelden van “Star Wars: The Rise of Skywalker”, en nu geven ze enkele van de sequenties vrij die deel uitmaken van de laatste aflevering van dit historische filmverhaal.

Er is geen aanhangwagen om te gebruiken, maar uit een snelle recensie van enkele beelden uit alle voorgaande films en van de personages die uiteindelijk een verhaal markeren dat ons al tientallen jaren vergezelt. En naast deze recensie enkele beelden van de film die op 20 december in première gaat. En er zijn verrassingen.

De de helft van deze voorlopige inhoud‘De tour, die slechts twee minuten duurt, is gewijd aan deze tourQuick voor enkele scènes die de saga markeerden.

Ze verschijnen als de grote karakters van een saga die is opgedeeld in drie verschillende trilogieën, waarvan de laatste de cirkel is: het zal de film zijn die eindigt –of dat is het idee, bij Disney weet je het nooit– Een van de meest populaire legendes aller tijden.

In het tweede deel van deze “speciale blik” op de film is waar We hebben enkele reeksen ontdekt Dit wordt in de film getoond, al kun je daardoor maar heel weinig raden over de plot.

In deze sequenties zijn er spectaculaire beelden van de strijd tussen het Rijk en de Rebellen, de personages die de pijlers vormden van deze trilogie – en enkele van de voorgaande trilogieën, zoals een C3-PO met vreemd fronsende ogen – en voornamelijk uit Rey(gespeeld door Daisy Ridley), de absolute hoofdrolspeler van een film waarin ook een verontrustend beeld verschijnt: zij met een uniek dubbel laserzwaard.