Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Elegante Skiodo SmartLite LED TV-serie gelanceerd in India, prijs vanaf SFr. 6.999

Gloednieuwe tv’s kunnen lakhs roepies kosten, maar ze kunnen ook slechts een paar duizend roepies kosten, afhankelijk van wat je zoekt. Betaalbare LED-tv’s zijn tegenwoordig een ware rage en een ander opkomend merk heeft zijn hoed in de ring van dit segment geworpen. TV-merk Noble Skiodo heeft zijn nieuwste serie gelanceerd, de SmartLite LED TV-serie. 6.999 voor de 24-inch variant en Rs. 8.999 voor de 32-inch optie. Het nieuwe assortiment beschikt over intelligente connectiviteit en omvat levering en installatie voor de prijs.

De nieuwe tv’s behoren tot de meest kosteneffectieve met slimme connectiviteit en bieden Wi-Fi en LAN als connectiviteitsopties. Voorgeïnstalleerde apps op de nieuwe tv’s zijn onder meer YouTube, Miracast, een webbrowser en Twitter. Zowel de 24 inch variant (NB24YT01) als de 32 inch variant (NB32YT01) hebben een resolutie van 1280 x 720 pixels en de tv heeft een geluidsvermogen van 20 W via de speakers.

Extra aansluitmogelijkheden voor bronapparaten zijn onder meer twee HDMI-poorten en één USB-poort. De tv’s zullen op 1 april te koop zijn op Flipkart en zullen een aantal ontwerpelementen bevatten die specifiek voor de Indiase markt zijn bedoeld. Deze omvatten componenten waarvan wordt gezegd dat ze bestand zijn tegen vochtschade en aanpasbare achtergrondverlichting om het energieverbruik te verminderen.

Betaalbare tv’s zijn tegenwoordig erg populair, en merken als Vu en Xiaomi pionieren met de online-gerichte aanpak om tv’s met veel functies tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Kleinere merken zoals Noble Skiodo en Shinco – die eerder deze maand een 39-inch tv lanceerden voor Rs. 13.990 – bieden belangrijke functies en specificaties tegen zeer concurrerende prijzen in vergelijking met andere, veel grotere bedrijven.