Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Elektrische kinderwagen? Nieuw voor ouders van BOSCH

Foto: pxhere.com

Geëlektrificeerde aandrijvingen dringen geleidelijk niet alleen door in auto’s en vrachtwagens, maar ook in aanzienlijk goedkopere transportmiddelen. We hebben elkaar waarschijnlijk allemaal wel eens op straat gezien op elektrische scooters of de steeds populairder wordende e-bikes.

Maar wat zou je zeggen van kinderwagens die kleine elektromotoren aandrijven? Dit is het segment waarop de nieuwe BOSCH zich richt, benadrukt door Engadget. Het concept heet eStroller.

Natuurlijk beweegt de kinderwagen niet alleen met elektromotoren. Twee elektromotoren, batterijen en bijbehorende sensoren zorgen ervoor dat ouders de kinderwagen niet hoeven te duwen en hanteren. Het zal dus een soort hulp of ondersteuning zijn vergelijkbaar met elektrische fietsen, waarbij de berijder altijd moet trappen.

Foto: Emmaljunga

Sensoren evalueren het oppervlak waarop ouders en kinderwagens bewegen. Bij het bergopwaarts rijden verhoogt de elektromotor het vermogen, bij het remmen bij dalend terrein of wanneer ouders de controle over de kinderwagen verliezen. Ook is het praktisch om ondersteuning te bieden bij harde wind, waardoor de kinderwagen onverwacht in een ongewenste richting kan bewegen.

Met vervangbare batterijen kunt u met één lading een maximale afstand van 14 kilometer bereiken. Ouders en hun kleine kinderen hoeven geen bijzonder lange wandelingen te plannen. Het vervoer moet echter comfortabeler en veiliger zijn.

kocik "width =" 900 "height =" 500 "srcset =" https://www.techbyte.com/wp-content/uploads/2019/09/kocik.jpg 900w, https://www.techbyte.com/ wp-content/uploads/2019/09/kocik-768x428.jpg 768w, https://www.techbyte.sk/wp-content/uploads/2019/09/kocik-696x387.jpg 696w, https://www.  techbyte.sk/wp-content/uploads/2019/09/kocik-756x420.jpg 756w, https://www.techbyte.sk/wp-content/uploads/2019/09/kocik-800x444.jpg 800w "Maten = (maximale breedte: 900 pixels) 100W, 900 pixelsModel NXT90e van de fabrikant Emmaljunga, dat aan het einde van elk jaar op de markt wordt gebracht. Begin volgend jaar 2020.

Ja, de technologie telt ook de USB-poort mee om je smartphone op te laden of verbinding te maken via Bluetooth. BOSCH zal dergelijke kinderwagens echter niet verkopen. Het zal de technologie doorgeven aan kinderwagenpartners.

Het eerste model wordt naar verwachting begin volgend jaar door een Zweeds bedrijf gelanceerd Emmaljunga. In 2020 volgen er meer. Het is onbekend hoeveel een moderne kinderwagen kost. Waarschijnlijk niet goedkoop.