Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Elon Musk reageert op Twitter op zijn koopovereenkomst

Let op: het volgende artikel helpt je verder: Elon Musk bestrijdt Twitter op zijn koopovereenkomst

Elon Musk, de bekende miljardair, had een overeenkomst verlengd om Twitter te kopen. De reeks gebeurtenissen begon met zijn tweet waarin hij Twitter bekritiseerde als een platform waar geen vrijheid van meningsuiting bestaat en zijn volgers vertelde dat hij van plan was zijn eigen sociale mediaplatform te lanceren. Later verwierf hij een enorm Twitter-aandeel van 9,2% in het bedrijf en bood een enorm bedrag van $ 44 miljard aan om het sociale-mediabedrijf te kopen. De ontmoetingen en transacties tussen Elon Musk en de aandeelhouders van het bedrijf begonnen vele maanden geleden. Ondertussen had Elon Musk’s aanhang op Twitter de 100 miljoen bereikt, dankzij zijn post op Twitter en zijn beslissing om het platform te kopen, wat aantoonde dat mensen hem aardig begonnen te vinden, maar na vele maanden van hype en extra erkenning voor de aankoop van Twitter voor een groot bedrag van $44 miljard verloor Elon Musk zijn interesse in de aankoop en rondde uiteindelijk de deal af. Twitter heeft Elon Musk aangeklaagd omdat hij weigerde door te gaan met de aankoop ter waarde van 44 miljard dollar

Elon Musk bestrijdt Twitter

Toen Luigi Crispo, eigenaar van 5.500 Twitter-aandelen namens het bedrijf, vrijdag een nieuwe rechtszaak tegen Musk aanspande, beval kanselier Kathaleen McCormick van de Delaware Chancery Court een proces van vijf dagen, beginnend op 17 oktober, om te beslissen of Musk klaar is. met de deal of niet. Het 164 pagina’s tellende document van Musk lijkt nu te worden gesloten en de rechtbank is van plan het document openbaar te maken, zodat mensen het ook moeten weten. Musk meent daarentegen dat het bedrijf er niet in is geslaagd tot overeenstemming te komen. De aandelenkoers van $41,61 was laag, maar de aandeelhouders wilden dat hij de aandelen kocht voor $54,20. Musk sloeg uiteindelijk terug op Twitter omdat hij oneerlijk was.

Ongeacht de situatie op Twitter als gevolg van de Elon Musk-proef, werkt het bedrijf nog steeds aan het toevoegen van nieuwe en creatieve toevoegingen aan het platform om bruikbaarheid en gemak aan zijn gebruikers te bieden.

Lees ook: Twitter klaagt Elon Musk aan wegens het weigeren van een aankoop ter waarde van $ 44 miljard – PhoneWorld