Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Epic zegt dat Fortnite rapporteert: een zeer onnauwkeurige inkomensverlaging

In slechts drie jaar Fortnite Het is van een bescheiden begin uitgegroeid tot iets dat een cultureel fenomeen is. De introductie van de Battle Royale-modus, die in 2017 voornamelijk werd gelanceerd als een singleplayer-ervaring die was ontworpen om te profiteren van het succes van Battlegrounds voor onbekende spelers, leidde tot een toename van het aantal spelers en de snelle verovering van Epic Games om tegemoet te komen aan de toestroom van miljoenen spelers. mensen, die opgewonden waren om te zien waar al die ophef over ging. De rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Fortnite Het blijft zijn positie behouden als een van de meest succesvolle en winstgevende entertainmentproducten aller tijden, maar de laatste cijfers van analytische website SuperData lijken anders te suggereren. In haar laatste maandelijkse rapport (bedankt, GamesIndustry) beschrijft de site hoe de inkomsten van Fortnite “zijn geleidelijke daling hebben voortgezet en het laagste niveau sinds november 2017 hebben bereikt”, wat heeft geleid tot de overtuiging dat de opvolging van Epic inderdaad beperkt is.

Echter, gisteren in Reaching Game Industry reageerde het onderzoek met een verklaring waarin de SuperData-resultaten als “zeer onnauwkeurig” werden beschreven. Het is gezegd:

SuperData heeft geen toegang en heeft ook geen toegang gehad tot Epic Fortnite SuperData-verkoopgegevens en -rapporten met als doel FortnitePerforma niet nauwkeurig weer te geven. We zijn teleurgesteld dat SuperData herhaaldelijk zeer onnauwkeurige rapporten over Fortnite heeft gepubliceerd op basis van wat volgens ons een twijfelachtige methodologie is. Hoewel we geen verkoopcijfers voor Fortnite hebben verspreid, zullen we zeggen dat het SuperData-rapport niet overeenkomt met de werkelijkheid.

Sindsdien heeft SuperData zijn eigen reactie gegeven op het pittige antwoord van Epic, waarin het zegt dat het over een “bewezen methodologie en validatieproces” beschikt en dat het niet gelooft dat de eerder gerapporteerde cijfers over Fortnite onnauwkeurig zijn.

Wilt u uw eigen mening hebben over dit onderwerp? Vertel ons wat volgens u een algemene consensus in de gemeenschap is. Fortnite groter dan voorheen, of begint de attractie eindelijk te vervagen?) bevindt zich op de gebruikelijke plek hieronder.

Bron: GamesIndustry.biz