Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Er zijn al zes hackers die miljonair zijn geworden en kwetsbaarheden in HackerOne hebben gemeld

Zes hackers slaagden erin het kwetsbaarheidsrecord te verbreken en bereikten elk zeven winnende nummers in HackerOne. In een vandaag gepubliceerd rapport maakte HackerOne, een van de grootste programma’s voor het opsporen van bugs, bekend dat dankzij deze hackers bijna 5.000 bugs zijn gevonden.

Het succes werd voor het eerst behaald door Santiago Lopez (@try_to_hack), een 19-jarige Argentijn die in maart $1 miljoen aan winst uitgaf. Nou ja, Mark Litchfield (@mlitchfield) uit Groot-Brittannië, Frans Rosen (@fransrosen) uit Zweden, Nathaniel Wakelam (@nnwakelam) uit Australië, Ron Chan (@ngalog) uit Hong Kong en Tommy DeVoss (@dawgyg) uit de VS. met Lopez behaalde zeven posities bij HackerOne.

HackerOne schreef dat Santiago bijna 2.000 geldige kwetsbaarheden rapporteerde aan bedrijven als Verizon. Twitter, WordPress en HackerOne. “Hij staat consequent bovenaan de HackerOne-klassementen en bereikt het 91e percentiel in Signal en het 84e percentiel in Impact, waardoor hij tweede wordt op het platform met een reputatie van meer dan 45.000”, schreef hij. bedrijf

“Hacking kan de deur openen voor iedereen die een notebook heeft en nieuwsgierig is hoe je dingen kapot kunt maken”, zegt Litchfield, de tweede die de post van hackermiljonair bij HackerOne betreedt. “Ik hoop dat onze successen andere hackers, jong en oud, zullen aanmoedigen om hun vaardigheden te testen, deel uit te maken van onze geweldige gemeenschap, daarbij wat geld te verdienen en het internet een veiliger plek voor mensen te maken.”

De HackerOne-community bestaat al uit ruim 450.000 hackers. Terwijl zes van hen een miljoen bereikten, bereikten slechts zeven anderen een beloning van $ 500.000. Dit lijkt aan te tonen dat slechts enkelen een goed inkomen kunnen verdienen, maar HackerOne suggereert dat niet iedereen voor geld deel uitmaakt van de gemeenschap.

Wat vind jij van deze ethische hackgemeenschap?

Bron: WCCFTech