Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Er zijn nu aanmeldingen geopend voor het derde cohort van het GrowthX Accelerator-programma van Microsoft Startups

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Er zijn nu aanvragen geopend voor het derde cohort van het GrowthX Accelerator-programma van Microsoft Startups

Microsoft voor Startups Middle East heeft de opening aangekondigd van aanmeldingen voor het derde cohort van zijn opwindende GrowthX Accelerator-programma. De organisatie heeft ook gratis registraties geopend voor de nieuwste editie van haar populaire serie virtuele conferenties Highway to 100 Unicorns.

De GrowthX Accelerator en Highway to 100 Unicorns-initiatieven maken deel uit van een breder strategisch partnerschap tussen Microsoft en het Abu Dhabi Investment Office (ADIO) om de groei van B2B-technologiestartups in het Midden-Oosten, Turkije en Pakistan te versnellen.

“Startups spelen een sleutelrol bij het stimuleren van de economische groei, het scheppen van banen en diversificatie. Vooral tech-startups bieden aanzienlijke kansen om de innovatie in de VAE en de regio te versnellen door creatieve en unieke oplossingen te bieden voor verschillende uitdagingen. Abu Dhabi zet zich in voor het ondersteunen en aanmoedigen van de groei van innovatieve bedrijven en onze voortdurende samenwerking met Microsoft voor Startups via de Growth X Accelerator en Highway to 100 Unicorns-initiatieven is een belangrijke factor om dit te bereiken”, aldus Eng. Abdulla Abdul Aziz AlShamsi, waarnemend directeur-generaal bij ADIO.

GrowthX-versneller

Het 10 weken durende virtuele acceleratorprogramma loopt van 19 september tot 25 november en voorziet oprichters van de basisprincipes die ze nodig hebben om hun startups succesvol op te schalen in het ondernemersecosysteem van Abu Dhabi. Aanvragen voor deelname aan het programma staan ​​open voor B2B-techstartups uit het hele Midden-Oosten, Turkije en Pakistan die in de hoofdstad van de VAE willen opereren.

De GrowthX Accelerator is voornamelijk gericht op startups in de groeifase, variërend van het Seed- tot Series A-spectrum, en biedt B2B-techstartups de mogelijkheid door trainingsmogelijkheden aan te bieden die gericht zijn op zakelijke verkoop en technische gereedheid om de focus op te schalen. Door technische en commerciële versnelling creëert het programma verbindingen en brengt het innovators samen om te leren, te groeien, klaar te worden voor investeerders en de samenwerking met potentiële regionale klanten te verbeteren.

“Na twee succesvolle afleveringen van het GrowthX Accelerator-programma zijn we verheugd om aanvragen te openen voor een derde lichting innovatieve tech-startups, zodat ze meer kunnen bereiken”, zegt Naim Yazbeck, General Manager van Microsoft UAE. “We erkennen het potentieel dat startups bieden om de digitale transformatie in de hele regio te versnellen. Via initiatieven als GrowthX laten we zien dat we ons inzetten om hun groeitraject te ondersteunen en hen voor te bereiden op schaalvergroting. We kijken ernaar uit om deze bedrijven te benutten en de belangrijke rol die Abu Dhabi speelt in het regionale ondernemersecosysteem verder te versterken.”

Snelweg naar 100 eenhoorns

Microsoft voor Startups Middle East heeft ook aangekondigd dat het gratis registraties opent voor zijn populaire Highway to 100 Unicorns virtuele conferentieserie. Highway to 100 Unicorns, georganiseerd in samenwerking met ADIO via een reeks live-evenementen op LinkedIn, brengt opinieleiders uit de hele regio samen om de problemen aan te pakken waarmee oprichters in de groeifase in het Midden-Oosten, Turkije en Pakistan worden geconfronteerd. Enkele van de bevestigde sprekers voor de komende serie zijn Muneeb Mayr (oprichter van Bykea), Hasan Haider (Managing Partner bij Plus Venture Capital), Serene Shalan (Head of Strategic Partnerships bij ADIO) en Dana Baki (mede-oprichter van MunchOn) . .

“We hebben fantastische feedback ontvangen van startups en sprekers die hebben deelgenomen aan eerdere afleveringen van onze Highway to 100 Unicorns-serie. We kijken er daarom naar uit om nog een reeks virtuele gesprekken te organiseren en verdere impact te maken op de groeipaden van startups in de regio”, aldus Yazbeck. “Deze keer richten we ons op deelnemers die oprichters van de groeifase zijn en graag willen slagen in een snel globaliserende digitale economie, waar succes afhangt van het vermogen om op het juiste moment de juiste stappen te zetten met de juiste technologie. Ik twijfel er niet aan dat de deelnemers uitzonderlijke waarde aan de serie zullen ontlenen.”

Uitchecken? Microsoft markeert het 15-jarig jubileum van OneDrive met een nieuw ontwerp