Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Ethereum Crypto vermindert het energieverbruik met grote upgrades

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Ethereum Crypto vermindert het energieverbruik met grote upgrades

Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency, is overgestapt op proof-of-stake, waardoor de energiebehoefte is verminderd. Deze stap, waar al sinds 2016 aan wordt gewerkt, zal weinig impact hebben op de typische Ethereum-gebruiker, maar zal mijnwerkers werkloos maken.

Volgens de Ethereum Foundation zal het nieuwe systeem 99,95% minder energie verbruiken. De update, die de manier verandert waarop transacties plaatsvinden en hoe Ether-tokens worden geproduceerd, zou Ethereum een ​​aanzienlijk voordeel kunnen geven bij het volgen van rivaliserende blockchain Bitcoin.

“Wij geloven dat dit een historisch moment is waarop ETH een tijdje beter zal presteren dan de grotere cryptomarkt”, zegt Richard Usher, hoofd over-the-counter trading bij het in Londen gevestigde cryptobedrijf BCB Group.

Je kunt je Ethereum niet meer intrekken als je het eenmaal hebt ingezet om het netwerk waarschijnlijk zes tot twaalf maanden te valideren. Er is nog geen vaste richting van ontwikkelaars voor Ethereum.

Het terugdringen van het energieverbruik met meer dan 99% zal ook helpen de toetredingsdrempel te verlagen voor institutionele beleggers die er voorheen voor terugdeinsden om bij te dragen aan het klimaatprobleem. Het Witte Huis publiceerde vorige week een studie waarin werd gewaarschuwd dat proof-of-work-mijnbouwactiviteiten de inspanningen om de klimaatverandering te bestrijden zouden kunnen belemmeren.

De update maakt ETH niet sneller, goedkoper of schaalbaarder.