Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Excel krijgt een gratis AI-bot om formules te maken

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Excel krijgt een gratis AI-bot om formules te maken

Microsoft is een van de toonaangevende IT-bedrijven die pioniers zijn in de technologiesector. Het belangrijkste doel van het bedrijf is om de gebruikerservaring te verbeteren en het voor hen gemakkelijker te maken hun werk te organiseren en te begrijpen. Sommige toepassingen in Microsoft Office zijn heel gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, maar weinige zijn gemaakt voor professioneel gebruik en het wordt voor de leek moeilijk om de sleutels te begrijpen. Microsoft Excel heeft sinds de introductie grote vooruitgang geboekt, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker is geworden om hun gegevens eenvoudig in de spreadsheet te ordenen en uitgebreide analyses te krijgen. Maar soms vinden gebruikers het moeilijk om zich aan nieuwe toevoegingen te houden en konden ze de applicatie niet goed gebruiken. Om dit probleem op te lossen, biedt Microsoft Excel een gratis AI-bot waarmee u eenvoudig elke formule kunt maken.

Hoe het werkt:

De Al-Bot is goed nieuws voor gebruikers die niet weten hoe ze een formule in Microsoft Excel moeten maken. U moet de website https://excelformulabot.com bezoeken en op Al bot rusten. Wanneer de website wordt geopend, bevat deze een invoervak ​​waarin de gebruiker het probleem waarmee hij wordt geconfronteerd samenvat. Om de juiste input te kunnen geven, heeft de website procedures en manieren geboden om een ​​passend en nauwkeurig verzoek in te dienen. Het zegt

“Modelresultaten zijn het beste als de prompt zo specifiek mogelijk is (dat wil zeggen: verwijs naar exacte cellen, rijen of kolommen). Als u niet het gewenste resultaat krijgt, probeer dan uw zin opnieuw te formuleren. Als u aanhalingstekens gebruikt, gebruik dan alleen enkele aanhalingstekens. Dubbele aanhalingstekens veroorzaken een fout.”

Wanneer de gebruiker deze instructies volgt en de invoer en query invoegt, formuleert de AI-bot van Excel deze en geeft een formule die de gebruiker helpt bij het leren en werken.

De nieuwe toevoeging in Microsoft Excel valt bij velen in de smaak en tot nu toe is gemeld dat er 331.514 Microsoft-formules zijn geformuleerd met Excel’s Al Bot. Dit project accepteert ook donaties zodat geld kan worden geïnvesteerd in de verdere voortgang en ontwikkeling ervan.