Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Experts zeggen dat ze een baanbrekende batterij zullen uitbrengen

We hebben gehoord over revolutionaire batterijen die in recordtijd opladen. Ze worden echter nog steeds niet aangetroffen in consumentenelektronica, inclusief elektrische voertuigen. De ontwikkeling is ingewikkeld en te duur.

De startup van een gerenommeerde universiteit heeft daarom besloten daar verandering in te brengen. Het duurde niet lang voordat een groep topexperts baanbrekend materiaal uitbracht dat zowel de mobiele als de auto-industrie zou kunnen opschudden.

Het nieuws benadrukte de site Elektrek.

Beginnen Echion-technologieën Hoewel hij niet veel informatie met ons heeft gedeeld, ligt de sleutel tot hun succes, zoals deskundigen van de Universiteit van Cambridge zeggen, in het verwijderen van grafiet uit de accucellen van elektrische voertuigen. Door dit te doen en te vervangen door een eigen alternatief, opende het de deur naar merkbaar sneller opladen.

100% in 6 minuten

Op dit moment kunnen we alleen maar zeggen dat de accu van de elektrische auto, die uit cellen gaat bestaan, 6 minuten. Omdat het het baanbrekende resultaat is van geavanceerde ontwikkelingen, is het achterhouden van informatie geen grote verrassing. Zeker als de productie nog niet eens is begonnen.

“Poeders zijn het centrale onderdeel van lithiumbatterijen. Dit is een gloednieuw type poeder waarmee je de batterij in 6 minuten kunt opladen, in plaats van in 45 minuten.” Deskundigen onthuld.

Volgend jaar zouden we meer details kunnen weten, wanneer de serieproductie gepland staat. De startup Echion Technologies is van plan een niet nader gespecificeerde hardwarepartner in te huren met voldoende capaciteit om het materiaal zo snel mogelijk naar de consumentenmarkt te brengen.

Lage kosten

Het voordeel van het nieuwe materiaal ligt in de lage kosten van de implementatie ervan in het huidige productieproces van lithiumbatterijen. Dit betekent dat als iemand dit zou willen bereiken, hij of zij niet veel geld hoeft te investeren in nieuwe productie-infrastructuur. Met een paar kleine aanpassingen kan de productie probleemloos doorgaan.

“Hierdoor kan ons batterijmateriaal op de markt komen en onmiddellijk beschikbaar zijn lanceert een ambitieuze startup op haar website.

Omdat het een werk is van gerenommeerde experts van een gerenommeerde universiteit, is de kans groot dat het project succesvol zal zijn.

De lage kosten van integratie in de gevestigde productie en dus de duizelingwekkende laadsnelheden trekken ongetwijfeld veel huidige en toekomstige fabrikanten van elektrische voertuigen aan. En niet alleen dat. Smartphonefabrikanten en de steeds populairder wordende draagbare elektronica raken steeds meer geïnteresseerd.

Mục lục