Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Extensies inschakelen in de InPrivate-navigatiemodus in Edge

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Extensies inschakelen in de InPrivate-navigatiemodus in Edge

Bij regelmatig gebruik Microsoft Rand Het kan zijn dat je een functie gemist hebt. Het was niet mogelijk om de geïnstalleerde extensies te gebruiken in de InPrivate-modus of de incognitomodus (InPrivate-modus of incognitomodus). Microsoft Rand . Als u echter instelt Windows 10 v1803 zult u merken dat dit mogelijk is Schakel browserextensies in de InPrivate-modus in Edge in(Schakel browserextensies in de InPrivate-modus in Edge in) zonder registertrucs te gebruiken.

Schakel extensies in de modus in In vertrouwen in Rand

Microsoft Rand heeft verschillende extensies zoals LastPass, Evernote webclipper enz. Mensen hebben een aantal extensies nodig, zoals LastPass om in de modus te werken In vertrouwen . U wilt bijvoorbeeld een opgeslagen wachtwoord invoeren, maar u bekijkt dit momenteel Privaat(Prive modus Microsoft Rand . In dergelijke gevallen moet u de kluis openen LastPass en kopieer de gebruikersnaam en het wachtwoord.

In plaats daarvan kunt u extensies inschakelen in de privémodus Microsoft Rand met deze gids. Onlangs Microsoft(Microsoft) heeft een optie toegevoegd om deze functie in te schakelen Rand .

Als de extensie al is geïnstalleerd, gaat u verder met de tweede stap. Installeer anders de extensie die u in de modus wilt gebruiken In vertrouwen .

Open daarna het Configuratiescherm Extensies door te klikken (Vernieuwing)Opties > Extensies . Klik vervolgens op het pictogram Versnellingen in de instellingen(Instellingen Gear) Extensies.

Op de volgende pagina zou je de optie “ “InPrivate-browsen toestaan”(InPrivate-browsen toestaan) . U moet het bijbehorende selectievakje aanvinken.

Dat is alles! Nu vindt u deze extensie in het browservenster In vertrouwen.

Ik hoop dat je deze kleine tip nuttig vindt!

Als u Microsoft Edge regelmatig gebruikt, heeft u mogelijk een functie gemist. Er was geen optie om geïnstalleerde extensies te gebruiken in de InPrivate-modus of de incognitomodus in Microsoft Edge. Als u echter Windows 10 v1803 geïnstalleerd heeft, zult u merken dat dit mogelijk is Schakel browserextensies in de InPrivate-modus in Edge in zonder een registertruc te gebruiken.

Schakel extensies in de InPrivate-modus in Edge in

Microsoft Edge heeft verschillende extensies zoals LastPass, Evernote Web Clipper, enz. Gebruikers hebben ook enkele extensies zoals LastPass nodig om in de InPrivate-modus te werken. U wilt bijvoorbeeld een opgeslagen wachtwoord invoeren, maar bladert in Microsoft Edge in de privémodus. In dergelijke gevallen moet u de LastPass-kluis openen en de gebruikersnaam en het wachtwoord kopiëren.

In plaats daarvan kunt u deze zelfstudie gebruiken om extensies in de privémodus van Microsoft Edge in te schakelen. Microsoft heeft onlangs een optie toegevoegd om zoiets op Edge toe te staan.

Als de extensie al is geïnstalleerd, gaat u verder met de tweede stap. Installeer anders de extensie die u wilt gebruiken in de InPrivate-modus.

Open vervolgens het venster voor extensiebeheer door op Opties > Extensies te klikken. Klik vervolgens op de Instellingen uitrusting Symbool van een extensie.

Op de volgende pagina zou u een optie moeten vinden genaamd InPrivate-browsen toestaan. U moet het bijbehorende selectievakje aanvinken.

Schakel extensies in de InPrivate-modus in Edge in

Dat is alles! Nu kun je deze extensie ook vinden in het InPrivate-browservenster.