Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

EZ Wage en 1LINK ondertekenen een pact om betalingskanalen te digitaliseren en een revolutie teweeg te brengen in het financiële welzijn voor de massa

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: EZ Wage en 1LINK ondertekenen een pact om betalingskanalen te digitaliseren en een revolutie teweeg te brengen in het financiële welzijn voor de massa

De strategische alliantie met 1LINK zal EZ Wage in staat stellen toegang te krijgen tot alle aangesloten banken op het 1LINK-portaal en 24/7 realtime uitbetalingen mogelijk te maken wanneer werknemers ervoor kiezen een deel van hun verdiende salaris op te nemen via de ultramoderne EZ Wage-mobiel telefoon applicatie.

Het in Singapore gevestigde EZ Wage is een van de eerste financiële welzijnsplatforms in Pakistan die Earned Wage Access (EWA) aanbiedt, waardoor gebruikers vóór de betaaldag toegang krijgen tot een deel van hun zuurverdiende geld. Dit revolutionaire werknemersvoordeel verhoogt niet alleen het moreel en de prestaties van werknemers, maar komt ook ten goede aan werkgevers doordat het de lasten voor hun personeels-/financiële afdelingen verlicht en hun eigen werkkapitaal niet vastlegt. Het is onnodig om te zeggen dat de achtergrond van de inflatie en de mondiale recessie, in combinatie met de rigoureuze inkrimping tijdens de pandemie, ertoe heeft geleid dat mensen kredietbronnen zoals vrienden en familie, maar ook woekeraars, in overweging nemen, die op de lange termijn niet noodzakelijkerwijs in hun voordeel zullen werken. Zijn . Dit maakt de toekomst van gedigitaliseerde betalingen en EWA in de regio veelbelovend.

Aanwezig waren de heer Najeeb Agrawalla, CEO 1LINK, Fatima Batool, oprichter en CEO van EZ Wage en de heer Hisham Naseem, Global CFO EZ Wage, samen met hun respectievelijke teams. Beide partijen toonden wederzijdse interesse in het verplaatsen van betalingen naar digitale kanalen, zodat eindbegunstigden onafhankelijker en veiliger worden als het om hun geld gaat.

De heer Hisham Naseem, Global CFO van EZ Wage, merkte op: “Deze samenwerking met 1LINK zal EZ Wage in staat stellen zijn missie te vervullen om het financiële welzijn voor de massa te revolutioneren en de empowerment van vrouwen en financiële inclusie in het land te bevorderen.”

Mevrouw Fatima Batool, CEO van EZ Wage, voegde hieraan toe: “We zijn vereerd om 1LINK aan boord te nemen als onze officiële aanbieder van betalingsoplossingen in Pakistan. Dit is een nieuwe stap in de richting van financiële inclusiviteit en welzijn voor de massa. We hopen dat het mogelijk maken van realtime opnames financiële noodsituaties minder angstaanjagend zal maken voor de werknemers die we bedienen. 1LINK is niet alleen het veiligste kanaal om geld door te sturen, maar ook het meest betrouwbare.”

De ondertekening van deze partnerschapsovereenkomst onderstreept de ontwikkeling richting financiële inclusie in de regio en de digitalisering van het betalingsverkeer. Gezien de focus van EZ Wage op vrouwen en andere gemarginaliseerde gemeenschappen, heeft deze alliantie tot doel de onderbanken in de opkomende markten te helpen.

Uitchecken? JazzCash ondersteunt miljoenen klanten via één link