Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

FaceApp, de applicatie die je ouder maakt, is een trend op sociale netwerken

Je bent vast altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe je er over een paar jaar uit zou zien. Hoe zal de ouderdom mij behandelen? Heb ik rimpels en grijs haar? Zal ik nog steeds knap zijn? Als dat zo is, zult u zeker meedoen aan de nieuwe virustrend via sociale netwerken. FaceApp is de applicatie waarmee je binnen enkele seconden oud wordt. In dit bericht leggen we je uit hoe de applicatie die in de mode is werkt.

FaceApp is terug. En we zeggen dat hij is teruggekeerd omdat het een applicatie van het jaar 2017 is die al de functie had om meer over te praten om te zien hoe we ouder worden. Deze zomer is sterk teruggekomen en is een nieuwe virale uitdaging geworden, de #FaceAppChallenge.

Veel beroemdheden en socialites hebben deze uitdaging uitgebreid en op hun sociale netwerken gepost hoe het er ouder uit zou zien met FaceApp. De resultaten zijn verbluffend en zeer reëel!

David Guetta

Risto Mejide

FaceApp - Risto Mejide

Luis Fonsi

Samsung Galaxy Note 9

FaceApp - Luis Fonsi

Ed Sheeran

Zoals we kunnen zien, zijn de resultaten erg goed omdat ze het algoritme hebben verbeterd. Dit is gebaseerd op neurale netwerken. FaceApp, Na het analyseren van miljoenen foto’s detecteert een neuraal netwerk in ons gezicht leeftijdsgerelateerde elementen zoals rimpels, verouderde huid, grijs haar, enz. En het is ook in staat om ons geslacht te herkennen (kaak- en neusgrootte, gezichtsvorm en wenkbrauwen , hoeveelheid gezichtshaar, enz.). Dit is hoe de applicatie deze zeer reële resultaten behaalt.

Maar we hebben niet alleen deze functie. Het verjongt ook, verandert je kapsel en kan zelfs je geslacht veranderen. Hoewel er enkele functies zijn die alleen beschikbaar zijn in de Pro-functie, biedt de gratis versie je veel opties om je foto te bewerken.

Heb je de FaceApp-applicatie al geprobeerd? Nu je weet hoe het werkt, probeer het eens!

Mục lục