Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Facebook begon het aantal “likes” te verbergen.

Het aantal ‘likes’ of ‘likes’ is doorgaans (helaas) een goede weerspiegeling van de ogenschijnlijke ‘kwaliteit’ van de publicaties. Wanneer een foto, video of publicatie honderden ‘likes’ krijgt, is het gelukt, maar wanneer het ontvangen bedrag klein is, is het gevoel precies het tegenovergestelde. En dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Voor voorkomen dat gebruikers zich vrijwel voortdurend beoordeeld voelenis het bedrijf van Mark Zuckerberg dat experimenteert met andere oplossingen. Eén daarvan is het aantal ‘likes’ dat moet worden geëlimineerd.

Een van de eerste bewegingen in deze richting was het opnemen van de reacties. En onlangs hebben we gezien dat het op Instagram de likes in verschillende landen al begint te verbergen. Nu is het van jou Facebook Experimenteer met het verbergen van het aantal likes in de berichtenfeed.

De verandering werd ontdekt door ingenieur Jane Manchun Wong en vervolgens bevestigd door Facebook in reactie op Techcrunch. In plaats daarvan toont het tonen van het aantal likes eenvoudigweg informatie over mensen die op een bericht hebben gereageerd, maar niet het aantal keren dat ze dat hebben gedaan.

Het doel zou het equivalent zijn van Instagram, waarbij je wilt voorkomen dat je degenen die veel likes krijgen, vergelijkt met degenen die dat niet doen.

Via de applicatie van Facebook voor AndroidDe ingenieur merkte deze veranderingen op die sommige gebruikers zien als niet langer zoals het aantal likes. Terwijl ze dat nog steeds doen, het aantal reacties en het aantal keren dat het bericht is gedeeld.

Van Facebook Deze tests zijn niet gerapporteerd of in welke landen er wordt getest. Ja, we weten dat de tests officieel zijn geactiveerd op Instagram, maar we weten niet of deze naar meer landen zal worden uitgebreid, noch wat voor soort resultaten ze van deze tests hebben ontvangen.

Adam Mosseri, hoofd van Instagram, merkte op dat ze met deze verandering de stress van het online plaatsen van iets willen minimaliseren. Een echte stress, zo blijkt uit diverse onderzoeken.

Aan de andere kant gaat het bij deze beweging ook om het verbergen van een sleutelfactor in het gebruik van Facebook. Het gebruik van het sociale netwerk is volgens de cijfers verder toegenomen, maar de populariteit van Facebook onder de jongsten is afgenomen. Het verbergen van het aantal likes is een strategie voor Gevolg De schijn behouden dat het sociale netwerk op dezelfde manier wordt gebruikt als altijd, al krijgen de berichten mogelijk allemaal minder “likes”. Helaas behoren deze gegevens niet tot de gegevens die Facebook regelmatig deelt.