Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Facebook introduceert de tabbladen Home en Feeds om je meer op TikTok te laten lijken

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Facebook introduceert de tabbladen Home en Feeds om je meer op TikTok te laten lijken

Facebook heeft zojuist enkele opmerkelijke wijzigingen in zijn app aangekondigd door de tabbladen Home en Feeds te introduceren. Allereerst heet de hoofdfeed die je ziet als je de app opent nu Home. Daarnaast heeft Facebook ook een extra tabblad in de app toegevoegd genaamd Feeds. Dit tabblad is in omgekeerde chronologische volgorde gesorteerd, net zoals het tabblad Home dat was voordat het algoritme het overnam.

Facebook introduceert de tabbladen Home en Feeds om meer op TikTok te lijken

Hoe dan ook, het tabblad Feeds heeft een paar eigen filters. Het is nu aan jou om alles of alleen de inhoud van je vrienden, groepen, pagina’s of favorieten te bekijken. Je kunt een favorietenlijst maken van de vrienden en pagina’s die voor jou het belangrijkst zijn en hun inhoud filteren op dit nieuwe tabblad.

Aan de andere kant kunt u ook een Reel from Home maken en zien wat uw contacten delen in de feed en verhalen. Bovendien kun je ook een community opbouwen rond nieuwe en gedeelde interesses. Facebook heeft het tabblad Home voor u gepersonaliseerd via het machine learning-ranglijstsysteem van Facebook.

De nieuwe tabbladen Home en Feeds worden uitgerold naar een kleine groep Facebook-gebruikers op zowel iOS als Android. Maak je geen zorgen als je de update vandaag niet ontvangt. Facebook zal deze functie volgende week beschikbaar maken voor al zijn gebruikers.

iOS-gebruikers krijgen de snelkoppelingsbalk met deze tabbladen onderaan de Facebook-app. Aan de andere kant krijgen Android-gebruikers deze balk bovenaan. De tabbladen van de snelkoppelingenbalk veranderen op basis van de delen van de app die u het meest gebruikt, maar u kunt tabbladen personaliseren en vastzetten in uw snelkoppelingenbalk.

Controleer ook: