Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Facebook is ook van plan de likes-teller te verwijderen

We hebben al gezien dat Instagram experimenteerde met het verbergen van het aantal likes, en nu komt hetzelfde experiment naar Facebook om te zien hoe gebruikers op deze verandering reageren. Als ze het niet weten, worden er nu alleen foto’s weergegeven van enkele mensen die het leuk vinden, maar niet het exacte aantal.

De veranderingen werden opgemerkt door Jane Manchun Wong, die reverse engineering toepaste op een van de nieuwste versies van de Android-app. Toen Facebook Hij bevestigde dat hij binnenkort zou gaan testen, maar gaf geen details over waar en wanneer. Wat we weten is dat het een test zal zijn met een klein aantal gebruikers en het hangt van deze test af of deze in grote hoeveelheden zal worden geïmplementeerd of dat de wijziging zal worden weggegooid.

Het idee achter deze verandering is het verminderen van de ‘sociale druk’ die mensen creëren als ze strijden om likes of iets dergelijks. Er zijn mensen die slecht worden omdat ze minder likes hebben dan anderen en deze maatregel zal proberen dat te voorkomen.

Wat vindt u van deze verandering? Vind jij het oké om het aantal likes te verbergen? Facebook?

Bron: Engadget