Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Facebook-onderzoek naar het verwijderen van likes in uw applicatie na het uitvoeren van tests op Instagram

Zoals we lezen in TechCrunch, Facebook Ik zou leren de teller te verbergen waar ik je leuk vind. Dit zou zich in de testfase bevinden in ten minste zeven landen, waaronder Canada en Brazilië. Maak duidelijk dat de teller verborgen is voor gebruikers die onze inhoud bekijken Je zou me keer op keer likes kunnen gevenmet dien verstande dat Alleen wij zouden weten hoeveel likes er zijn gegeven.

Jane Manchun Wong, een ontwikkelaar gespecialiseerd in reverse engineering, die het nieuws over de populairste applicaties al meer dan eens met ons heeft gedeeld, ontdekte de Android-applicatiecode Een verborgen ik hou van toonbank.

Een beweging richting inhoud

TC-account, dat na contact met Facebook het bedrijf heeft aangegeven Je overweegt het aantal likes te verwijderen voor gebruikers op het platform, iets dat consistent is met de recente informatie die we hebben over het uitvoeren van dezelfde strategie bij het toepassen van Instagram.

Het bedrijf voert al maanden fotografiegerichte tests uit op zijn sociale netwerk om “de druk van gebruikers te verlichten” nadat dit werd bevestigd Gebruikers voelen zich minder beoordeeld wanneer likes worden verwijderd. Hoewel de aankomstdatum van deze nieuwigheid nog niet bekend is gemaakt, worden steeds meer landen getest.

Voor zover Facebook twijfelt of Het verwijderen van likes geldt alleen voor de applicatie of voor het hele sociale netwerkiets dat logischer zou zijn (het zou niet erg consistent zijn om likes in de app te verbergen, maar we kunnen ze in de webversie zien. Hoe dan ook, in beide gevallen is de suggestie om likes te elimineren opvallend, het belangrijkste hulpmiddel, dat was gebruikt om de kwaliteit van de inhoud te “beoordelen”, vinden we de methode min of meer leuk.

Deel Facebook-onderzoek door likes in uw applicatie te verwijderen na het uitvoeren van tests op Instagram