Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Facebook traint een kunstmatige intelligentie in de wereld van Minecraft

De Kunstmatige intelligentie Ze zijn nu op alle gebieden een ongelooflijk nuttig hulpmiddel geworden. Van medisch onderzoek tot gezichtsherkenningsprogramma’s tot virtuele assistenten: kunstmatige intelligentie kan sommige taken veel sneller en efficiënter uitvoeren dan mensen. Nu Facebook heeft dit aangekondigd traint een nieuwe AImaar het doet het vanuit een ander perspectief omdat maakt gebruik van de wereld van Minecraft.

Op deze manier heeft Facebook erop gewezen dat dankzij de eenvoud en aard van open wereld De titel van Microsoft van de populaire Minecraft-videogame is, zonder de bedoeling te hebben of te drinken, het ideale oefenterrein voor een generalistische AIHet is dus de wereld waar ze een nieuwe assistent opleiden. En het heeft een groot potentieel om praktisch te zijn onbeperkte mogelijkheden om te doen wat je wilt In de wereld van Minecraft investeert een team ingenieurs van Facebook uren in een privégameserver waarop ze hun nieuwe kunstmatige intelligentie trainen.

Het doel is om Maak een nieuwe virtuele assistent Dit kan gebruikers helpen hun dagelijkse taken uit te voeren. Facebook wil dit al jaren doen.

via: Engadget