Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Fans moeten “de zaken niet te serieus nemen”

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Fans moeten “de zaken niet te serieus nemen”

De populaire Netflix-serie ‘Squid Game’ is een van de populairste series aller tijden. Nu organiseert Netflix een realityshowserie Squid Game waarin echte spelers strijden om hun kans om $ 4,56 miljoen te winnen. De reacties van fans zijn verdeeld omdat de realityserie het punt van het originele drama volledig lijkt te missen. Hwang Dong-hyuk, de maker van Squid Game, zei echter dat het gewoon voor de lol is en niet al te serieus moet worden genomen. Hij verduidelijkte verder dat de geldprijs van $ 4,56 miljoen voor de afzonderlijke serie zijn bedoelingen met het scriptdrama niet ondermijnt.

‘Squid Game’-maker verdedigt Netflix Reality-serie: fans moeten dingen niet te serieus nemen

Controleer ook: Netflix maakt van ‘Squid Game’ een echt spel met een prijs van $4,56 miljoen

De realityshow ‘Squid Game: The Challenge’ zal geschiedenis schrijven als de grootste realityshow aller tijden. Er zullen 456 echte spelers strijden om een ​​geldprijs van meerdere miljoenen dollars. Deelnemers strijden in een reeks games die zijn geïnspireerd op de originele show. Nieuwe toevoegingen, strategieën, allianties en personages worden echter op de proef gesteld terwijl concurrenten om hen heen worden uitgeschakeld.

De 10-delige wedstrijdserie wordt gefilmd in Groot-Brittannië. De internationale serie, geïnspireerd op het gelijknamige Koreaanse drama, is momenteel aan het casten.

Zie ook: ‘Squid Game’ schrijft geschiedenis tijdens de Emmy Awards van 2022