Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Films die je kunt bekijken op Netflix, Prime en Hulu tijdens de quarantaine van het coronavirus

De uitbraak van het oronavirus heeft verschillende landen tot een totale lockdown gedwongen en organisaties dringen er bij mensen op aan sociale afstand te nemen om verdere infecties te voorkomen. Terwijl u vanwege het coronavirus thuis in quarantaine zit, hebben wij iets dat u kan helpen niet meer aan de vreselijke situatie buiten te denken.

We hebben een lijst samengesteld met films die je kunt bekijken op Netflix, Hulu en Amazon. Bereid je voor om je te vermaken. We hebben de films onderverdeeld volgens de verschillende genres waartoe ze behoren. Je kunt films uit je favoriete genre kiezen en meteen beginnen met eetbuien.

Als je geen Netflix-, Prime- of Hulu-abonnement hebt, kun je tijdens de uitbraak van het coronavirus naar deze gratis websites gaan om films, tv-series te kijken en naar nummers te luisteren:

Bekijk films online terwijl u thuiszit

De beste pandemiefilms

Er is geen beter moment om films met een pandemie-thema te bekijken. Hier zijn de beste pandemische films om een ​​virus-/ziekte-uitbraak tijdens het leven van de film mee te maken.

1. Besmetting

infectieThe Contagion is zonder twijfel een van de meest herkenbare films die je momenteel op internet kunt vinden. De sciencefictionthriller toont een dodelijke virusuitbraak en hoe de wereld worstelt om te overleven te midden van dreigend gevaar.

Waar te kijken: Hulu

2. Uitbraak

Film over de uitbraak van een pandemieDe uitbraak vindt plaats in een fictieve stad in Californië en vertelt het verhaal van een dodelijk virus dat zich verspreidt via een besmette aap. Deze pandemiefilm laat niet alleen de totale chaos zien die we tegenwoordig ervaren als gevolg van de uitbraak van het coronavirus, maar ook hoe de politiek binnendringt. Het doel is om de dodelijke virusuitbraak te dwarsbomen. Dit is een pandemiefilm die je moet bekijken tijdens de quarantaine van het coronavirus.

Waar te kijken: Netflix

3. De griep

GriepfilmThe Flu is een Zuid-Koreaanse film gebaseerd op het thema van een pandemie-uitbraak. Een dodelijke H5N1-stam kan zijn slachtoffers binnen 36 uur doden, en een stad met ongeveer een half miljoen inwoners probeert de uitbraak in te dammen. Het is een spannende en actievolle pandemiefilm die je in The Moment kunt bekijken.

Waar moet je kijken? Amazone belangrijkste

Lees ook: De beste hulpmiddelen om efficiënt thuis te werken tijdens de quarantaine van het coronavirus

De beste komische films

Terwijl The Everyone in een staat van waanzin en verdriet is vervallen. Hier zijn enkele komische films om je af te leiden. De neerslachtige situatie.

1. Dom en dommer

Stom en stommerDumb & Dumber behoeft geen introductie. De klassieke komedie met Jim Carry en Jeff Daniels in de hoofdrol heeft genoeg hits om je de hele looptijd aan het lachen te houden. Dumb & Dumber is een komische film die je moet kijken als je hem nog niet hebt gezien, al is dat hoogst onwaarschijnlijk.

Waar moet je kijken? Amazone belangrijkste

2. Slimme reserve

Booksmart-filmBooksmart is een komische film uit 2019 over twee middelbare scholieren die beseffen dat ze geweldige dingen in het leven kunnen bereiken zonder een boekenwurm te zijn. Ze begonnen aan een reis om hun nieuwe leven te omarmen terwijl ze genoten van A Major. Het is een geestige en grappige film die je humeur zal verlichten.

Waar moet je kijken? Amazone belangrijkste

3. Moderne tijden

moderne tijdenDe klassieke komedie met Charlie Chaplin in de hoofdrol is een film over een naïeve man die werkt in Modernizing Industries. Door zijn manische gedrag werd hij uit zijn baan gezet en ontmoette hij een weesmeisje. Modern Times is een van de meest opvallende komediefilms die je kunt zien.

Waar moet je kijken? Amazone belangrijkste

De beste sciencefictionfilms

Sciencefiction is mijn favoriete genre en hier zijn de beste sciencefictionfilms die je nu kunt bekijken als je vanwege het coronavirus thuis vastzit.

1. Splitsen

lasfilmSplice is een serie sciencefiction-horrorfilms waarin twee wetenschappers vastbesloten zijn menselijk en dierlijk DNA te combineren om iets te creëren: The Frankenstein Lines. Dit is een van de meest opwindende films die je zult zien en tegen het einde zul je in je hoofd zoeken naar een aantal werkelijk onbeantwoorde vragen.

Waar te kijken: Netflix

2. Zonder grenzen

Geen grenzenLimitless, met in de hoofdrollen Bradley Cooper en Robert De Niro, is een van de populairste sciencefictionfilms. Eddie Morra (Bradley Cooper) gebruikt een buitengewoon medicijn dat zijn geest verder verscherpt dan de menselijke capaciteiten. Hij verandert zijn levensstijl met zijn nieuwe krachten, maar komt tijdens zijn reis verschillende negatieve elementen tegen.

Waar te kijken: Netflix

3. De mens van de aarde

De mens van de aardeMan From Earth gaat over een leraar en zijn minder bekende mysterieuze verleden. Als je een fan bent van films die gebaseerd zijn op dialoog en verhalen in plaats van op verfijnde effecten, dan zou The Man on Earth zeker een van de films op je bucketlist moeten zijn.

Waar moet je kijken? Amazone belangrijkste

Lees ook: Update coronavirus: Hoe draag je gezichtsherkenning terwijl je het masker draagt?

De beste gezonde films

Eigenlijk is dit een zorgelijke tijd, maar ik denk dat alles snel weer normaal zal zijn. Op dezelfde manier moet je deze films bekijken om je goed te voelen en een gevoel van positiviteit opnieuw te beleven.

1. Het is een geweldig leven

Het is een prachtig levenDe klassieke kerstfilm is niet bepaald een heilzame film, aangezien deze draait om het leven van een man die zelfmoord wil plegen. Maar richting The Final draait The Movie om en verandert in een feelgoodfilm die met een vrolijke noot eindigt.

Waar moet je kijken? Amazone belangrijkste

2. Paddington2

Paddington2Paddington 2 gaat helemaal over de positiviteit om ons heen en hoe we zelfs in moeilijke tijden de hoop niet kunnen verliezen. In The Movie heeft een schattige beer moeite om geld in te zamelen om een ​​perfect cadeau voor zijn tante te kopen. Paddington 2 straalt positiviteit uit met zijn emotionele diepgang en gelukkige en verdrietige momenten.

Waar moet je kijken? Amazone belangrijkste

3. De zoektocht naar geluk

De zoektocht naar gelukWill Smith met in de hoofdrol The Quest for Happiness is een van de gezonde films die je kunt bekijken in The 2020 Pandemic. Het is een reis van een man die moeite heeft om voor zijn zoon te zorgen nadat zijn vrouw hem heeft verlaten. The Pursuit of Happyness is een opbeurende film met een vertederend optreden van Will Smith en zijn echte zoon Jadon Smith.

Waar te kijken: Netflix