Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Fortnite: Battle Royale downloaden op Android-apparaten

Epische spellen

Het is tenslotte een van de populairste spellen ter wereld, Fortnite: Battle Royaleis beschikbaar voor Android-apparaten. Vergeet niet dat de eerste telefoon waarop deze game beschikbaar was de Galaxy Note 9 was, nadat Samsung erin slaagde een exclusieve overeenkomst te ondertekenen met de makers van het laatste grote succes op de markt speler Deze exclusieve testperiode van de game is echter al lang voorbij, wat betekent dat je van de game kunt genieten als je een ander merk Android-telefoon bezit en aan een aantal eisen voldoet. Maar weet jij hoe je het moet downloaden? Maak je geen zorgen, hier leggen we uit hoe je het kunt downloaden Fortnite: Battle Royale op Android

* Een waarschuwing voordat u begint

Wees gefrustreerd voordat u iets downloadt dat komt als “Fortnite‘Van Google Play Store. Epic Games is niet gepubliceerd Fortnite: Battle Royale in Google Play Store, dus daar zul je het niet vinden. Het is belangrijk op te merken dat dit betekent dat geen enkele applicatie in de Play Store de officiële applicatie van Fortnite is.

Hoewel sommige games waarschijnlijk onschadelijke klonen zijn, kunnen andere kwaadaardige toepassingen zijn die proberen uw persoonlijke gegevens te stelen. Onthoud wat u downloadt en of u alleen de officiële applicatie wilt downloaden Fortnite: Battle Royale Voor Android volgt u deze instructies en wij zorgen ervoor dat u het juiste product ontvangt.

Welke Android-apparaten kunnen Fortnite: Battle Royale spelen?

Het is tenslotte een van de populairste spellen ter wereld, Fortnite: Battle Royaleis beschikbaar voor Android-apparaten. Bedenk dat de eerste Android-telefoon waarop deze game beschikbaar was de Galaxy Note 9 was, nadat Samsung erin slaagde een exclusieve overeenkomst te ondertekenen met de eigenaren van het stuk.

De exclusieve testperiode van de game is echter voorbij. Dus als je in het bezit bent van een Android-telefoon van een ander merk die uiteraard aan de eisen voldoet, kun je vroeg of laat toch genieten van Fortnite: Battle Royale. Maar weet jij hoe je het spel moet downloaden? Maak je geen zorgen, hier leggen we uit hoe je het kunt downloaden Fortnite: Battle Royale op Android

Android is uitzonderlijk groot, dus er is geen definitieve en volledige lijst met telefoons en tablets die zonder problemen Fortnite kunnen draaien, maar Epic raadt aan dat deze Android-telefoons Fortnite kunnen draaien:

 • Samsung Galaxy: S10, S10 Plus, Note 9, S9, S9 Plus, Note 8, S8, S8 Plus, S7, S7 Edge, S3 Tabblad, S4 Tabblad
 • Googlen: Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL.
 • Asus: ROG-telefoon, Zenfone 4 Pro, Zenfone 5Z, Zenfone V
 • Significant: PH-1
 • Huawei: Eer 10, Eer Play, Eer V10, Mate 10, Mate 10 Pro, Mate RS, Nova 3, P20, P20 Pro, Mate 20, Mate 20 Pro.
 • LG: G5, G6, G7 ThinQ, V20, V30, V53, ThinQ, V40 ThinQ
 • Nokia: Nokia 8, 8 Sirocco
 • OnePlus: 5, 5T, 6, 6T
 • Razer: Razer-telefoon, Razer-telefoon 2
 • Xiaomi: Black Shark, Mi 5, Mi 5S, Mi 5S Plus, 6, 6 Plus, Mi 8, 8 Explorer, 8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2
 • ZTE: Axon 7, 7s, Axon M, Nubië, Z17, Z17s, Nubië Z11
 • HTC: 10, U Ultra, U11, U11 Plus, U12 Plus
 • Lenovo: Moto Z, Z Droid, Moto Z2 Force
 • Sony: Xperia XZ, XZ Premium, XZs, XZ1, XZ1 Compact, XZ2, XZ2 Premium, XZ2 Compact,

De lijst is echter niet bijgewerkt met de nieuwste telefoons, dus je kunt verwachten dat Google Pixel 3 en 3 XL, LG V40 ThinQ, Razer Phone 2 en andere grote vlaggenschiptelefoons het spel zullen draaien. Epic raadt ook aan dat de telefoons minimaal Android 8.0 Oreo hebben en worden geleverd met 3 GB RAM en een Adreno 530 of hoger, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 of hogere GPU.

Weet je nog steeds niet zeker of je telefoon het spel kan uitvoeren? Vlaggenschiptelefoons van de afgelopen jaren zouden over het algemeen geen problemen moeten hebben, terwijl u zich in een meer gecompliceerde situatie bevindt met budgettelefoons uit het middensegment. Als u Android 8.0 Oreo gebruikt en 3 GB RAM heeft, kunt u proberen het te installeren.

FORTNITE: BATTLE ROYALE OP EEN SAMSUNG-TELEFOON

De methode voor het configureren van Galaxy Permission op een apparaat is eenvoudig, maar vereist een paar stappen en veel installatie.

Begin met toegang tot de Game Launcher-applicatie door op het pictogram met de markering Fortnite te tikken. Klik op Installeren en openen om het opstartprogramma te installeren.

Deze applicatie is niet het spel, maar een aparte applicatie die wordt gebruikt om de belangrijkste Fortnite-applicatie te downloaden en bij te werken bij afwezigheid van Google Play Store.

Wanneer u de applicatie voor de eerste keer opent, wordt u gevraagd toestemming te verlenen voor toegang tot uw opslag. Daar is niets gevaarlijks aan. Het enige dat nodig is om de game te downloaden, is toegang. Zodra u dit heeft toegestaan, drukt u op de grote gele installatieknop en laat u de eerste installatie van de bestanden voltooien.

Eenmaal geïnstalleerd, open je de Fortnite Starter en druk je op de gele Start-knop om het spel te starten. Hiermee worden de hoofdbestanden gedownload. De benodigde bestanden worden een tijdje gedownload. Het is een geweldige download en het kan erg lang duren. Dan Fortnite. Het zal enige tijd duren om de inhoud te optimaliseren zodat deze op uw apparaat past. Zodra het klaar is, kun je inloggen op je account (of een nieuwe aanmaken) en spelen.

FORTNITE: BATTLE ROYALE OP EEN ANDROID-APPARAAT

Als je niet het geluk hebt een van de hierboven genoemde Samsung-apparaten te bezitten, verlies dan de hoop niet, want je hebt nog steeds een kans.

Begin met het inschrijven op de wachtlijst. Aanmelden is eenvoudig: u kunt het doen vanaf uw pc of mobiele apparaat, en u kunt het versnellen door in te loggen op een Fortnite-account als u er al een heeft.

Tijdens het proces wordt u gevraagd uw Android-apparaat in een vervolgkeuzelijst te selecteren. Maak je echter geen zorgen als je jouw specifieke apparaat niet kunt vinden, want onderaan zie je de optie ‘Ander Android-apparaat’.

Na registratie ontvang je een e-mail van Epic Games. Je moet er vanaf je mobiele apparaat toegang toe hebben, omdat dit een directe link is naar het installatieprogramma van Fortnite. Tik op de link om het te downloaden.

Zodra het downloaden is voltooid, selecteert u dit bestand en klikt u op Installeren wanneer daarom wordt gevraagd. Mogelijk moet u opslagrechten verlenen om dit proces te voltooien.

Daarna kunt u aan het einde van het installatieproces op Openen klikken of de applicatie Fortnite Installer openen vanuit de applicatiebalk of vanuit het startscherm.

Net als in het vorige proces wordt u gevraagd om de opslagrechten voor de installatie te bevestigen. Aarzel dus niet om op Toestaan ​​te klikken wanneer daarom wordt gevraagd. Mogelijk moet u de applicatie ook toestemming geven om de game Fortnite te installeren. Als er een systeembericht verschijnt, drukt u op Instellingen en vinkt u het vakje Toestaan ​​vanaf deze bron aan. Druk vervolgens op de terugknop en klik op Installeren.

Wanneer u klaar bent, tikt u op Openen of opent u de applicatie vanuit uw Applicaties en Fortnite: Battle Royale Het downloaden begint. Dit proces kan enige tijd duren, dus pak een frisdrankje en kalmeer.

Zodra het proces is voltooid, kunt u inloggen op uw account. Tenzij u echter een e-mail heeft ontvangen waarin uw toegang wordt bevestigd, is dit het enige dat u op dit moment kunt doen.

Maar het moeilijkste deel is in ieder geval al gedaan, en je kunt veel sneller gaan als je toegang tot je account toestaat.

We zullen dit artikel ook bijwerken naarmate meer mensen toegang hebben.

*Artikel bijgewerkt door Daniel Matus op 2 september 2019.

Aanbevelingen van de redactie