Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

“Fortnite” en “Destiny 2” kunnen elkaar binnenkort overlappen

Let op: het volgende artikel zal je helpen: “Fortnite” en “Destiny 2” kunnen elkaar binnenkort overlappen

“Fortnite” en “Destiny 2” zouden elkaar binnenkort kunnen overlappen. Bungie zou dinsdag Fortnite-skins voor Destiny 2 kunnen aankondigen

Bungie lijkt te werken aan het toevoegen van Fortnite-skins aan Destiny 2. Nadat Fortnite-leaker MidaRado dit weekend hintte op een Destiny 2-samenwerking, bevestigde Ginsor – een bekende Destiny-dataminer – de crossover met een afbeelding van verschillende klassieke Fortnite-skins in D2.

Fortnite-leakers laten al een tijdje doorschemeren dat er een cross-over tussen Fortnite en D2 op komst is, waarbij ze beweren dat beide partijen speciale beloningen zouden ontvangen. Er is de afgelopen maanden niet veel nieuws over de crossover geweest, maar het lijkt erop dat er iets op komst is toen een dataminer van Destiny een afbeelding ontdekte van drie duidelijk op Fortnite geïnspireerde skins.

Als D2-fan die ook geobsedeerd is door het verzamelen van zoveel mogelijk absurd verschillende IP-skins in Fortnite, zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe een D2 X Fortnite-crossover eruit zou zien.

GinsorKR, een Twitter-gebruiker en D2-dataminer, deelde een afbeelding van drie Guardians in op Fortnite geïnspireerde pantsersets. De linker pantserset is duidelijk geïnspireerd op de Black Knight-skin, een beloning van niveau 70 in Fortnite seizoen 2. De medium pantserset lijkt geïnspireerd te zijn door Drift, een legendarische outfit die beschikbaar was als beloning tijdens de Battle Pass en seizoen 5, ontwikkeld naarmate de speler een hoger niveau bereikt.