Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Fortnite Leak hint naar een Lady Gaga-concert binnenkort

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Fortnite Leak hints over het komende Lady Gaga-concert

Volgens een nieuw Fortnite-lek komt er een Lady Gaga-concert aan. De online battle royale-game staat bekend om zijn grootschalige in-game-evenementen, waarvan er vele beroemde gasten hebben. Fortnite heeft skins van beroemdheden en zelfs in-game concerten met bekende artiesten toegevoegd. Een nieuw digitaal concert, dit keer met Lady Gaga, lijkt in aantocht.

Het is nog niet duidelijk of Lady Gaga haar eigen Fortnite-concert krijgt. Ze tweette met name: “Wat is twee weken?” in 2019 met ruim 900.000 likes. Er was geen verklaring waarom ze dit uploadde, hoewel het een heel grappig moment zou zijn waarop de cirkel rond was.

Het feit dat de Rainbow Royale-emote van dit jaar een geluidseffect heeft dat sterk lijkt op de hit “Poker Face” van de popartiest uit 2008, draagt ​​bij aan de geloofwaardigheid die Lady Gaga als zangeres voor het nog aan te kondigen evenement moet hebben. De audio van de collaboratieve emote ‘Jug Band’, die een door Jug Band geïnspireerde versie oplevert van wat lijkt op ‘Poker Face’, is verkregen door FNLeaksAndInfo.

Het is denkbaar dat de toekomstige emote niets te maken heeft met het virtuele bezoek van het moedermonster. Lady Gaga voegt zich bij Janelle Monáe en Lil Nas.