Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Fortnite organiseert opnieuw het jubileumevenement “I Have A Dream”.

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Fortnite organiseert opnieuw het jubileumevenement “I Have A Dream”.

Volgens de laatste rapporten werkt Epic opnieuw samen met Time Magazine om een ​​in-game evenement te organiseren genaamd ‘March Through Time’. Het bedrijf staat klaar om de ‘I Have a Dream’-toespraak van Martin Luther King Jr. te herdenken tijdens de March on Washington for Jobs and Freedom op 28 augustus 1963. Fortnite-jubileumevenement Net als vorig jaar zal het plaatsvinden ter nagedachtenis aan de toespraak van Maarten Luther.

Alles wat je moet weten over het Fortnite Anniversary-evenement

Dit is niet de eerste keer dat Epic een dergelijk evenement organiseert. Epic debuteerde vorig jaar ook met het evenement met een gemengde ontvangst. Destijds moest het echter snel het vermogen van spelers om de meeste emotes uit te voeren verwijderen terwijl ze erin waren geladen. Het enige dat ik me herinner is dat er bepalende beelden van waren, met mensen als Superman en Rick Sanchez die het dak opstaken voor een projectie van Martin Luther King Jr., die een fervent criticus was van de Amerikaanse regering en vanwege zijn politiek een martelaarsactiviteit werd. .

Het lijkt ongetwijfeld geweldig dat mensen niet niezen in het bijzijn van Martin Luther King, maar het voelt nog steeds een beetje ongevoelig. Ik zeg niet dat videogames geen plaats hebben in de geschiedenislessen⁠. We weten allemaal dat Ubisoft geweldig werk heeft geleverd met zijn Discovery Tour, die in een nieuw tabblad opent voor de nieuwste Assassin’s Creed-games.

Wat hier het vermelden waard is, is dat deze een groot deel van Assassin’s Creed verwijderen om dit te doen. Een paar dingen zijn waar. Echter, alles mag niet of helemaal niet. Dus, Je hoeft je geen zorgen te maken over de stomme dingen die je in de weg staan. Het doet niets af aan de geschiedenis van Assassin’s Creed en is ook niet direct verbonden met het heden.

Lees ook: Hier is spannend nieuws voor XBOX 360-fans: PhoneWorld