Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Fout bij het downloaden van proxyscripts in Google Chrome opgelost

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: De downloadfout van het proxyscript in Google Chrome oplossen

Af en toe Google Chrome geeft een scriptfoutmelding weer over het laden van een proxyserver, wat de gebruiker meestal in verwarring brengt. Het goede nieuws is dat het probleem hier niet onoplosbaar is, omdat het verband houdt met de proxy; De manieren waarop we dit probleem kunnen oplossen zijn dus vrij eenvoudig.

Maar voordat we bespreken hoe we de proxyscriptfoutmelding kunnen oplossen, moeten we een paar dingen uitleggen.

Wat is een proxy?

Simpel gezegd is een webproxy, ook wel proxyserver genoemd, een manier voor gebruikers om hun verbinding tussen internet en een computer te filteren.

Om veiligheidsredenen wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van een webproxy. Het kan onder andere persoonlijke informatie beschermen en de interne netwerkprestaties verbeteren.

Fout bij laden Proxy-script (proxyscript)chroom

Voor zover wij begrijpen, de webbrowser Googlen doet dit omdat het is geconfigureerd om een ​​proxy te gebruiken, maar het proxyscript niet kan vinden. Dragen(Merk op dat dit in geen enkele commerciële versie standaard is ingeschakeld Google Chrome . Om dit foutbericht uit te schakelen, doet u het volgende:

  1. Start de Chrome-browser
  2. Open Chrome-instellingen
  3. Klik op “Geavanceerd”
  4. Vinden(lokaliseren) en deactiveren(Roteren) automatisch definitie(Automatische) instellingen

Laten we dit in meer detail bespreken.

Dus(Oké) De eerste stap die u moet nemen is het openen van een webbrowser Google Chrome en klik vervolgens op de menuknop in de rechterbovenhoek van de browser. De menuknop is een knop met drie stippen.

Nadat u op de knop met de drie stippen hebt geklikt, verschijnt er een vervolgkeuzemenu. Selecteer daarin Instellingen(Instellingen) .

De volgende stap is naar beneden scrollen totdat je het tegenkomt Progressief . Klik(Klik) erop om een ​​nieuwe sectie te openen.

Scroll vanaf hier nog iets verder naar beneden en stop bij systeem ; selecteer dan zeker “Open de proxy-instellingen van uw computer”(Open de proxy-instellingen van uw computer) .

Er verschijnt een nieuw venster dat naar buiten opent chroom . U zult merken dat dit de sectie is Applicatie instellingen(Instellingen-app)” standaard in Windows 10.

De laatste stap die u hier moet nemen, is het vakje aanvinken met de tekst ‘ Instellingen automatisch bepalen(Instellingen automatisch detecteren) ” .

We vermoeden dat uw proxy al is ingesteld, omdat dat de enige reden is waarom u de foutmelding over het proxyscript zelfs maar ziet.

Lezen(Lezen): Fout bij proxyverbinding geweigerd in Firefox of Chrome.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen.

Van tijd tot tijd geeft Google Chrome tijdens het downloaden een proxyscript-foutmelding weer, wat de gebruiker meestal in verwarring brengt. Het goede nieuws is dat het probleem hier niet kan worden opgelost, omdat het proxy-gerelateerd is; Daarom zijn de manieren waarop we het kunnen oplossen vrij eenvoudig.

Maar voordat we bespreken hoe we de proxyscriptfoutmelding kunnen oplossen, moeten we een paar dingen uitleggen.

Wat is een proxy?

Simpel gezegd is een webproxy, ook wel proxyserver genoemd, een manier voor gebruikers om hun verbinding tussen internet en de computer te filteren.

Om veiligheidsredenen wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van een webproxy. Het kan onder meer privé-informatie beschermen en de interne netwerkprestaties verbeteren.

Fout bij downloaden van proxyscript in Chrome

Wij hebben begrepen dat de Google-webbrowser dit doet omdat deze is geconfigureerd om een ​​proxy te gebruiken, maar geen proxyscript kan vinden. Houd er rekening mee dat dit in geen enkele commerciële versie van Google Chrome standaard is ingeschakeld. Om dit foutbericht uit te schakelen, doet u het volgende:

  1. Start de Chrome-browser
  2. Open Chrome-instellingen
  3. Klik op Geavanceerd
  4. Zoek en schakel instellingen uit die automatisch worden gedetecteerd

Laten we dit in meer detail bespreken.

Fout bij downloaden van proxyscript in Chrome

Oké, de eerste stap die u hier moet nemen, is uw Google Chrome-webbrowser openen en vervolgens op de menuknop rechtsboven in de browser klikken. De menuknop is degene met drie stippen.

Nadat u op de knop met de drie stippen hebt geklikt, verschijnt er een vervolgkeuzemenu. Kies uit hen Instellingen.

Fout bij het downloaden van proxyscripts in Google Chrome 2 opgelost

De volgende stap is naar beneden scrollen totdat je het tegenkomt Progressief. Klik erop om een ​​nieuwe sectie weer te geven.

Vanaf hier scrollt u verder naar beneden en stopt u bij systeem; selecteer dan zeker Open de proxy-instellingen van uw computer daarna.

Er verschijnt een nieuw venster, een venster dat buiten Chrome wordt geopend. U zult merken dat dit een sectie is van de standaardsectie Instellingen-app op Windows 10.

Fout bij downloaden van proxyscript in Google Chrome 1 opgelost

De laatste stap die u hier moet doen, is het vakje met de tekst uitschakelen. Instellingen automatisch bepalen.

We vermoeden dat uw proxy al is ingesteld, omdat dat de enige reden is waarom u de foutmelding van het proxyscript zelfs maar ziet.

lezen: De proxyserver ontkent een verbindingsfout in Firefox of Chrome.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen.