Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Fujifilm X-Pro3 heeft mogelijk een uniek kantelscherm

Tegenwoordig hebben digitale camera’s meestal een LCD-scherm aan de achterkant dat kantelbaar is. Hierdoor kunnen gebruikers, vooral vloggers, het scherm naar hen toe draaien, zodat ze zichzelf tijdens de film kunnen zien en er zeker van zijn dat ze in beeld zijn. Het stelt fotografen ook in staat omhoog of omlaag te bewegen voor een aantal unieke perspectieven.

Helaas hebben niet alle camerafabrikanten deze functie overgenomen, met name Fujifilm, als het gaat om de X-Pro-spiegelloze camera’s met meetzoeker. Volgens een rapport van Fuji Rumors zal dit echter veranderen met de X-Pro3, waarin ze uit “vertrouwde bronnen” hebben vernomen dat de X-Pro3 zou kunnen worden geleverd met een “uniek” kantelscherm.

We hebben in het verleden geruchten gehoord dat de X-Pro3 mogelijk een kantelscherm heeft, maar blijkbaar zal het iets heel anders zijn. Het is geen volledig scharnierend scherm en het is ook geen 2- of 3-weg kantelscherm, zoals Fujifilm momenteel in zijn camera’s gebruikt. We weten niet zeker hoe verschillend het kan zijn, maar het kan de moeite waard zijn om er op te letten.

We hebben ook geruchten gehoord dat de X-Pro3 later dit jaar op de markt zou kunnen komen en dat een van de kenmerken ervan, afgezien van het unieke kantelscherm, de beeldstabilisatie in de behuizing zou zijn.

Geplaatst in. Lees meer over en. Bron: Fuji-geruchten