Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Fujifilm X-Pro3 wordt naar verwachting in de tweede helft van oktober onthuld

Als u op zoek bent naar een camera in meetzoekerstijl die niet zo duur is als een Leica, dan is de X-Pro-serie van Fujifilm wellicht een reeks camera’s die u kent. Nu is de X-Pro2 al een tijdje niet meer verkrijgbaar en daarom horen we geruchten dat er mogelijk een X-Pro3 op de markt komt.

Geruchten van eerder dit jaar suggereerden dat de camera in 2019 zou kunnen worden gelanceerd, en nu beweert een nieuw rapport van Fuji Rumours dat de camera daadwerkelijk in de tweede helft van oktober zou kunnen worden gelanceerd. Er zijn nog geen specifieke data gegeven. Het is dus echt voor iedereen. Als dit echter waar is, hebben we slechts ongeveer anderhalve maand de tijd om alle officiële gegevens te verkrijgen.

Er gaan geruchten rond over de camera. Het laatste suggereert dat de X-Pro3 zou kunnen worden geleverd met een uniek kantelscherm dat anders is dan alle andere kantelschermen die momenteel op de markt zijn. We hebben ook gehoord dat de X-Pro3 de tweede Fujifilm-camera zou kunnen zijn met ingebouwde beeldstabilisatie.

Neem deze rapporten voorlopig met een korreltje zout, maar we hopen later meer concrete gegevens te kunnen delen.

Geplaatst in. Lees meer over en. Bron: Fuji-geruchten