Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Galaxy Home Mini wordt getest

Samsung test een kleinere versie van de Galaxy Home slimme speakers.

De in Korea uitgevoerde tests, waarvoor Koreanen zich kunnen aanmelden op de website van Samsung, en de afbeelding hierboven bewijzen duidelijk dat het toestel er is.

De laatste informatie volgt op een lange lijst met geruchten en regelgevingsrichtlijnen (bijvoorbeeld van de Amerikaanse FCC) die wijzen op een kleinere versie van de AKG-luidspreker met de Bixby-stemassistent aan boord.

Interessant genoeg merkt Android Police op dat het apparaat ook een IR-blaster lijkt te hebben, wat betekent dat je verschillende apparaten kunt bedienen in plaats van de afstandsbediening te gebruiken.

Er is echter iets vreemds en dat is het ontbreken van de volledige versie van Galaxy Home. Deze spreker werd ruim 12 maanden geleden voor het eerst aangekondigd tijdens het Galaxy Note 9-evenement van vorig jaar en we wachten er nog steeds op.

We zagen het in een of andere vorm op CES 2019 in januari – we konden Bixby bijvoorbeeld vragen om muziek van Spotify af te spelen, maar het was geen volledige demo en het was duidelijk dat Samsung vond dat het niet klopte. ‘Ik ben er nog niet klaar voor om het volledig te beoordelen.

We denken nu dat beide luidsprekers vóór eind 2019 in de detailhandel verkrijgbaar zullen zijn.

  • Bekijk onze eerste recensie van de Galaxy Home