Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10+ arriveren in Mexico

MEXICO CITY.- Samsung presenteerde dinsdag officieel in Mexico zijn nieuwe modellen smartphones: Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10+, beide uitgerust met verschillende innovaties voor wie op zoek is naar een team om comfortabeler mee te werken.

“We hebben het beste op het gebied van technologische innovatie geïntegreerd. We brengen de Galaxy Note 10 naar Mexicaanse gebruikers omdat we weten dat ze hun smartphones willen gebruiken om hun productiviteit te verhogen en hun creativiteit naar een hoger niveau te tillen”, aldus HS Jo, president van Samsung Electronics. Mexico.

Video’s bekijken, videogames spelen en genieten van fotografie zijn taken die worden verbeterd dankzij het nieuwe Cinematic Infinity-scherm dat in beide modellen is geïntegreerd. In het geval van de Galaxy Note 10 is de paneelgrootte 6,3 inch, terwijl die in de Note 10+ 6,8 inch is. In beide gevallen is het display een dynamische AMOLED met een fijnere structuur en een afschuining van bijna nul.

Het toestel werkt samen met de nieuwe Galaxy S Pen, waarmee je nu op afstand acties kunt uitvoeren met behulp van verschillende gebaren. Activeer bijvoorbeeld de camera door de pen te schudden of schakel tussen fotomodi door deze zijwaarts te schudden. Maakt ook het afspelen van inhoud op afstand mogelijk. En de handgeschreven tekst op het scherm kan nu worden omgezet in een digitaal formaat dankzij de mogelijkheden van Samsung Dex in bestanden die ook op een computer kunnen worden bewerkt. Dit maakt het gemakkelijker om verbinding te maken tussen uw computer en telefoon en bestanden te delen door simpelweg van het ene scherm naar het andere te slepen. De camera’s in deze nieuwe modellen zijn veel krachtiger dan in eerdere versies. Ze voegen realtime manipulatie-opties toe, zoals Live Focus Video, waarmee u zich op een specifiek doel kunt concentreren. Inzoommicrofoon waarmee u het geluid kunt opnemen van datgene waarop u scherpstelt; en Super Steady, dat beweging stabiliseert.

Onder de functies van de camera wordt de mogelijkheid benadrukt om elementen in augmented reality te creëren, niet alleen toepasbaar op een vast element, maar ook om de scène te volgen, waardoor bijvoorbeeld paden of kleine vensters over het scherm kunnen worden getekend en interactief kan worden gemaakt.

De toestellen werden gepresenteerd naast de nieuwe Galaxy Tab S6, de eerste tablet met een dubbele camera die de veiligheidsmaatregelen verbetert door een vingerafdruklezer op hetzelfde scherm te integreren. Super AMOLED 10,5 inch is compatibel met de nieuwe S Pen.

De Galaxy Note 10 kost 22.999 pesos, terwijl de Note 10+ 27.999 pesos kost. Beide zijn beschikbaar voor voorverkoop via de digitale winkel van het bedrijf op www.samsung.com/mx.

Op de site kun je de Galaxy Tab S6 ook in de voorverkoop kopen voor een prijs van 16.999 pesos. De tablet wordt geleverd met een AKG Y500-headset of een boekomslag.

In deze betekenis