Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Galaxy S23 Ultra met 200 megapixelcamera

Let op: Het volgende artikel helpt je verder: Galaxy S23 Ultra met 200 megapixel camera

Zuid-Koreaanse productiegigant, Samsung, rondt de lancering af van zijn langverwachte serie, de Samsung Galaxy S22-serie. Sommige berichten beweren dat de Galaxy S22-serie begin volgend jaar officieel zal zijn, waarschijnlijk in februari. Hoewel iedereen graag meer wil weten over deze vlaggenschipserie, hebben we een geweldig rapport over de Galaxy S23 Ultra in handen gekregen. De cameralekken van de Galaxy S23 Ultra zijn zojuist online opgedoken en suggereren een onberispelijke 200 MP hoofdsensor.

De Galaxy S23 Ultra wordt geleverd met een hoofdcamerasensor van 200 megapixels

Volgens de laatste rapporten zal de aankomende S23 Ultra een hoofdcamerasensor van 200 megapixels gebruiken. Als het waar blijkt te zijn, wordt de S23 Ultra het eerste 200 megapixel vlaggenschip van Samsung. Volgens de rapporten zal het worden geleverd met het ISOCELL HP1-sensormodel en een Super-buitenzool van 1/1,22 inch. Bovendien bedraagt ​​het pixeloppervlak van de eenheid 0,64 μm en worden 4-in-1 pixels ondersteund.

Er zijn slechts twee 200 MP-smartphonesensoren van de Zuid-Koreaanse technologiegigant, waaronder de ISOCELL HP1- en HP3-camerasensoren. De HP3 is slechts een camerasensor uit het middensegment, hoewel hij over maximaal 200 megapixels beschikt. De HP3-sensor maakt gebruik van een 4×4 hybride pixelbindingstechnologie die 16 aangrenzende pixels combineert tot één gigantische pixel, wat resulteert in een heldere en gedetailleerde foto. Bovendien zal de HP3-sensor debuteren op de aankomende smartphones van Motorola, de Edge 30 Ultra of de X30 Pro.

Het is vermeldenswaard dat een camera met een hoge megapixel geen geweldige beelden garandeert. Het zijn niet alleen de pixels die een afbeelding een betere kwaliteit kunnen geven; er zijn veel andere factoren die een rol spelen bij het geven van een betere kwaliteit aan uw foto’s. De bedrijven moeten werken aan het beeldverwerkingssysteem om scherpe beelden van hoge kwaliteit te leveren. Het is een combinatie van nauwkeurige scherpstelling, een statische camera en de kenmerken van de gebruikte lens die helpen een scherp beeld van hoge kwaliteit vast te leggen. Het hoge aantal megapixels zal echter zeker de digitale zoommogelijkheden verbeteren.

Er was nog geen verdere informatie over dit toestel. De lancering wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 verwacht. Er zijn nog vele maanden te gaan tot de marktintroductie. Dus maak je geen zorgen! We houden u op de hoogte met meer informatie hierover zodra we iets nieuws en spannends in handen krijgen.