Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Galaxy Tab S6Note 10 Prijs- en releasedetails

Vanochtend laat Samsung Galaxy Samsung de S6 Tab zien in verschillende kleuren en configuraties. Deze machine is verkrijgbaar in de kleuren Mountain Grey, Cloud Blue en Rose Blush en zal in eerste instantie alleen in de Wi-Fi-standaardversie worden gelanceerd. De lanceringsdatum voor deze machine is 23 augustus 2019 bij Samsung online, maar alleen voor pre-orders.

De Galaxy Tab S6 zit bovenop de Galaxy Tab S5e en heeft specificaties die de toekomst bepalen op het gebied van prestaties en ondersteuning voor de vele functies. Het scherm van dit toestel is 10,5 inch met een resolutie van 2560 x 1600 (WQXGA). Het scherm van dit toestel is Super AMOLED voor zeer heldere en zeer kleurrijke afbeeldingen en video’s.

Dit apparaat heeft twee hoofdconfiguraties: de ene is 6 GB (RAM) + 128 GB en de andere is 8 GB (RAM) + 256 GB. Gebruikers kunnen extra gegevensopslag toevoegen met een microSD-kaartsleuf met 512 GB potentiële opslagruimte.

https://www.youtube.com/watch?v=yilbQbIm7UU

Binnenin zit een Qualcomm Snapdragon 855-processor, namelijk Octa Core (1 × 2,84 GHz + 3 × 2,41 GHz + 4 × 1,78 GHz). Er is een lithium-ionbatterij van 7.040 mAh met een batterijduur tot 15 uur. Dit apparaat heeft een afmeting van 963 x 6,28 x 022 inch en een gewicht van 420 gram.

Aan de achterkant bevindt zich een rij camera’s. 13 MP + 5 MP voor geweldige foto- en video-opnamemogelijkheden. Aan de voorzijde zit een 8 megapixel camera voor al je selfiewensen. Er is hier ook een S Pen, maar deze is met een magneet aan de achterkant bevestigd in plaats van in een uniforme Galaxy Note-body te glijden.

De officiële releasedatum van de Galaxy Tab S6 is 6 september 2019. Op dat moment zal hij beschikbaar zijn in Wi-Fi-edities voor $ 649 en hoger. Bij de lancering zullen er verschillende kleuren beschikbaar zijn, met de mogelijkheid om de kleursamenstelling in de toekomst uit te breiden: Mountain Grey, Cloud Blue en Rose Blush, direct uit de doos.