Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Gamer’s Day: 43 procent van de Argentijnen speelt videogames

Videogames worden steeds populairder, zowel in Argentinië als in de rest van de wereld. Na zeven jaar na de eerste evaluatie door de gerenommeerde adviseur Newzoo, die hij ‘Speler Dag“De industrie groeide gestaag, bedrijven vonden zichzelf opnieuw uit om zich aan te passen aan nieuwe uitdagingen Cloudgaming stelt een paradigmaverschuiving voor.

In Argentinië bijvoorbeeld ongeveer 19 miljoen spelers Zij waren verantwoordelijk voor de gerenommeerde adviseur Newzoo, die 43% van de totale bevolking vertegenwoordigt.

Het is de derde belangrijkste markt in de regio: 2016 genereerde $405 miljoen, 2017 $430 miljoen, 2018 $450 miljoen en 2019 zal naar verwachting $495 miljoen groeien. De game-industrie genereert alleen al in Noord-Amerika een omzet van $ 43,4 miljard (2018).

Latijns-Amerika levert ook ruim 200 miljoen spelers en genereerde in 2017 een omzet van meer dan $100 miljard, wat neerkomt op een jaarlijkse groei van 12%. Vooruitkijkend wordt de groei van de regio in 2022 geschat op 11%.

De cloud, de toekomst van videogames

In november zal Google zich volledig in de videogamesector begeven en Stadia lanceren. Het idee achter deze cloud-gamingoplossing is simpel: de games draaien op de krachtige servers van de technologiegigant in plaats van op een console. Dit elimineert de noodzaak om krachtige hardware aan te schaffen en lange wachttijden bij het downloaden van games.

Van zijn kant is Microsoft momenteel volop bezig met de ontwikkeling van zijn xCloud-service, waarmee de gamer “waar, wanneer en met wie dan ook” kan spelen op alle Xbox-consoletitels dankzij cloud computing-technologie.

Een voorbeeld van de prestaties van deze dienst zal in oktober beschikbaar zijn wanneer Microsoft een test uitvoert met zijn Xbox One-console. Gebruikers kunnen de titels van hun bibliotheek op afstand afspelen op hun mobiele apparaten en met een kwaliteit van 60 fps (frames per seconde)

Videogames in cijfers

– Wereldwijd registreerde Twitter in minder dan acht maanden 700 miljoen tweets over videogames. Dit vertegenwoordigt een stijging van 20% ten opzichte van de waarde die in dezelfde periode in 2018 werd geregistreerd.

– Dota 2, het populaire real-time strategiespel van Valve, werd onlangs uitgedeeld onder deelnemers aan de maximale concurrentie tijdens het $32 miljoen kostende esports-toernooi The International 2019. Het OG-team was tweevoudig kampioen en werd schuldeiser van US $ 15.609.384.

– De Amerikaanse tiener Kyle Giersdorf verdiende $3 miljoen na het winnen van de eerste prijs Fortnite World Cup Giersdorf, 16, geboren in Pennsylvania en speelde onder het pseudoniem ‘Bugha’, was een van de 100 spelers die in de populaire videogame Epic Games speelden en In In deze eerste editie werden er verschillende prijzen uitgedeeld ter waarde van in totaal 30 miljoen euro in contanten.

– De 13-jarige Argentijn Thiago Lapp ontving $900.000 voor zijn vijfde plaats in het wereldtoernooi van de beroemde videogame Fortnite. Dit is de enige niet-Amerikaanse speler die tot de top vijf van winnaars behoort en de Argentijn die tot nu toe het meeste geld in de geschiedenis van de sport heeft gewonnen.

– CrossFire is het meest gespeelde spel ter wereld. De eerste videogame, eigendom van het Chinese bedrijf Tencent, zou 650 miljoen geregistreerde spelers hebben.