Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Gangstar Vegas MOD Apk + OBB Download nieuwste versie 4.3.1a

Gangstar Vegas is wereldwijd een zeer populair spel. Je kunt de nieuwste werkende MOD voor Gangstar Vegas downloaden en veilig spelen op je Android-apparaat. In dit bericht vind je ook de gids om Gangstar Vegas MOD Apk op Android-apparaten te installeren.

Gangstar Vegas MOD-apk downloaden

Het verhaal van het spel (gameplay)

Gangstar Vegas is een third-person-game. Aan het begin van het spel ben je een MMA-vechter die tot de maffia behoort. Op de een of andere manier word je de meest gezochte persoon in de stad. Om te kunnen overleven moeten ze zich verdedigen tegen de maffia. De stad is vol misdaad en je moet jezelf redden.

Wat zit er in de MOD?

Gangstar Vegas MOD Apk + OBB Download nieuwste versie 4.3.1a 1

Wanneer je Gangstar Vegas MOD downloadt en speelt, zul je merken dat dit niet het gebruikelijke Gangstar Vegas is. Omdat alles in de is ontgrendeld. Je krijgt onbeperkte munitie, onbeperkte kaarten, alle ontgrendelde XP-niveaus en nog veel meer in het spel. Dus als je geen andere items in het spel wilt kopen, moet je Gangstar Vegas MOD Apk downloaden. Je krijgt ook een anti-ban-functie waarmee je de aangepaste versie veilig kunt spelen. Ik heb hieronder de lijst gegeven met alle functies die je in Gangstar Vegas MOD krijgt.

Gangstar Vegas MOD-functies

Gangstar Vegas Mod-apk

    onbeperkt geld Onbeperkt aantal sleutels XP-niveau Koning Onbeperkte diamanten VIP10 gekocht Alle auto’s gekocht Alles ontgrendeld Alle fietsen gekocht Ongelimiteerde ammunitie Alle wapens gekocht Onbeperkte SP Alle nummers ontgrendeld Tegen verbanning Geen wortel Veel meer…

Wat is er nieuw in het spel?

    Seizoensartikelen: Elk seizoen ontvang je nieuwe items. Nieuwe voertuigen toegevoegd: De stuiterende buggy, patrouillefiets en ijzeren molen zijn aan het spel toegevoegd. Ongelimiteerde ammunitie: Nu kun je onbeperkt munitie kopen. Nieuwe wapens: De game is uitgebreid met de Frostbitten Repeater en Rough-and-Ready Rifle. Straatkaartgebeurtenissen toegevoegd Nieuwe pakken: Nieuwe suites toegevoegd van Don the Coliseum Contender, Star Dweller en Doomsday Denizen. Je kunt kiezen uit verschillende pakken en er één uitkiezen.

Gangstar Vegas MOD Apk-downloadlink

Gangstar Vegas Mod-apk

Je kunt de nieuwste versie van Gangstar Vegas MOD downloaden via de onderstaande link. Eerst moet je het Gangster Vegas Apk-bestand downloaden en vervolgens de gegevens voor de game downloaden. Beide downloadlinks vindt u hieronder. Het is volkomen veilig om zowel het apk- als het gegevensbestand op uw Android-apparaat te downloaden.

APK downloaden

OBB-GEGEVENS downloaden

Hoe installeren?

Het installeren van de Gangstar Vegas MOD op je Android-apparaat is geen grote taak. Het is heel eenvoudig om de app te installeren. Voor een succesvolle installatie kunt u de onderstaande installatiestappen volgen.

Let op: Voordat u de APK op uw Android-apparaat installeert, gaat u naar Instellingen > Privacy en vinkt u de optie ‘Installeren vanaf onbekende bron’ aan. Nadat u de optie hebt ingeschakeld, gaat u verder met de volgende stappen.

Stap 1- Ga naar de downloadmap en zoek naar het Gangstar Vegas MOD apk-bestand.

Stap 2- Wanneer u de Apk vindt, klikt u erop om deze te installeren.

Stap 3-Klik ‘Installeren’ installeren.

Gangstar Vegas MOD Apk + OBB Download nieuwste versie 4.3.1a 2

Stap 4-Het installeren van de app duurt slechts enkele seconden.

Gangstar Vegas MOD Apk + OBB Download nieuwste versie 4.3.1a 3

Gangstar Vegas MOD Apk + OBB Download nieuwste versie 4.3.1a 4

Stap 5-Kopieer na het installeren van de app het “Com.gameloft.android.ANMP.GloftGGHM’ (gegevensmap) naar ‘Intern Opslag>Android>OBB map op uw apparaat.

Dat is het! Nu hebt u het installatieproces voltooid. Open eenvoudig de app in uw app-lade.

Hoe los ik een licentiefout in het spel op?

    Ga eerst naar de instellingen van uw apparaat en open applicatiebeheer. Daar zie je verschillende pakketten. Maak de vangst Google Play Store & Google Play-service. Open de Google Play Store en zoek naar Gangstar Vegas. Begin met het downloaden van de game en annuleer deze zodra de download is gestart. Installeer de Gangstar Vegas MOD Apk die u van onze website hebt gedownload. Begrepen “Com.gameloft.android.ANMP.GloftGGHM” (gegevensmap) naar ‘Intern Opslag > Android > OBB map op uw apparaat. Open het spel en geniet ervan! U zult geen licentiefout meer zien.

Serieuze opmerking: als op uw apparaat Android 5.0 of hoger is geïnstalleerd, verwijdert u een andere game van Gameloft.

Conclusie

Dus jongens, download het spel en geniet van het spelen. Als je dit spel leuk vond, deel dan gewoon de aangepaste versie met je vrienden. U kunt uw mening geven in het commentaargedeelte hieronder.

Mục lục