Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Gebruik de trucs van Hungry Shark om de beste resultaten te krijgen

Alle spellen hebben kleine geheimen om sneller vooruitgang te boeken of prijzen te winnen. Daarom gaan we het vandaag over een specifiek onderwerp hebben: de trucs van hongerige haaien, met als doel de hongerige haai te voeden. Dit spel bestaat uit het kiezen van een van de vijf vraatzuchtige haaien in het spel en het voeren ervan terwijl je door het hele rif reist. Om een ​​niveau omhoog te gaan of geweldige voordelen te krijgen.

Transformeer hem in de beste haai

Munten worden niet alleen gebruikt om items te kopen, maar ook om vaardigheden te kopen die de haai verbeteren. Het wordt aanbevolen dat je meer belang hecht aan upgraden, omdat hierdoor meer geavanceerde haaien worden ontgrendeld. Functies die je kunt verbeteren zijn onder meer: ​​zwemsnelheid, kauwsnelheid en Shark Impulse Bar. Kortom, het verbeteren van functies is belangrijk.

Zoek naar munten en verbeter je spel

Zoals we al zeiden, zijn de munten belangrijk om verbeteringen te bewerkstelligen, maar hoe worden ze bereikt? Het geheim schuilt in de missies. De missies staan ​​in het menu voordat je een level start. Als je ze uitvoert, krijg je munten. Deze verbeteren de haai. Hoe meer munten je hebt, hoe groter de kans dat je de vijf dagelijkse kisten verdient.

De kisten bevatten een verschillend aantal munten die variëren. Als je veel munten krijgt, kun je kisten met 500 tot 2.100 munten krijgen. Deze zijn in elk level verborgen en verdwijnen als je ze niet snel vindt. Voor dit doel kunt u een kaart aanschaffen waarmee u ze gemakkelijker kunt vinden.

Een van de hongerige haaientrucs is om je maag te vullen

De goudbalk op het spelscherm vult zich terwijl de haai alles eet wat hij ziet. Wanneer de vis volledig gevuld is, wordt hij goudkleurig, wat betekent dat het nuttig is om duizenden goudvissen te verslinden. Het snel eten van de vis en het consumeren van de vissen in dezelfde groep levert je meer punten en bonussen op.

Aan de andere kant kun je in het rif eindeloos veel dingen vinden, inclusief de groene potten. Verslind ze om munten te krijgen.

Volg de trucs van Hungry Shark en word de beste speler.

Evolutie van hongerige haaien