Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Gebruikers kunnen nu de gratis e-mailprivacyservice van DuckDuckGo gebruiken

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Gebruikers kunnen nu de gratis e-mailprivacyservice van DuckDuckGo gebruiken

In 2021 introduceerde DuckDuckGo een gratis dienst die bedoeld is om e-mailtrackers te dwarsbomen en gebruikers te helpen hun privacy te beschermen. Oorspronkelijk was de bètaversie van Email Protection toegankelijk via een wachtlijst. Nu bevindt het zich in een open bèta, wat betekent dat iedereen het kan uitproberen zonder te hoeven wachten.

Email Protection is een doorstuurservice die berichttrackers elimineert. DuckDuckGo maakt ook bekend welke trackers het verwijdert. Volgens DuckDuckGo bevatte 85 procent van de e-mails van testers tijdens de bètaversie van de wachtlijst trackers.

Gebruikers kunnen nu profiteren van de gratis e-mailprivacyservice van DuckDuckGo

E-mailbeveiliging is beschikbaar in de iOS- en Android-versies van de DuckDuckGo-privacybrowser. Om te testen, navigeert u naar het gedeelte E-mailbeveiliging van Instellingen. Op desktop is de DuckDuckGo Privacy Essentials-extensie vereist voor Firefox, Chrome, Edge en Brave of de DuckDuckGo Mac-browser.

Iedereen kan zich nu aanmelden voor een @duck.com e-mailadres. Bovendien kunt u een eindeloos aantal privé-e-mailadressen aanmaken, inclusief één voor elke website als u dat wenst. U kunt een adres ook op elk gewenst moment deactiveren.

De organisatie heeft de e-mailbeveiliging verbeterd door middel van op privacy gerichte praktijken. Link Tracking Protection voorkomt het volgen van e-maillinks, terwijl Smarter Encryption niet-gecodeerde HTTP-links omzet in veilige HTTPS-links wanneer deze beschikbaar zijn. Bovendien kunt u nu berichten beantwoorden met een @duck.com-adres in plaats van uw gewone e-mailadres.

Uitchecken? De zogenaamd privébrowser van DuckDuckGo werd betrapt op het toestaan ​​van het volgen van advertenties