Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Gebruikers van Galaxy A-telefoons gebruiken de Fun-modus meer dan 2,5 miljard keer

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Gebruikers van Galaxy A-telefoons gebruiken de Fun-modus meer dan 2,5 miljard keer

Samsung heeft een bijzondere relatie met Snapchat. Vorig jaar werden de AR-lenzen van Snapchat geïntegreerd in de camera-app uit de Galaxy A-serie als ‘Fun Mode’. Dit jaar stond het bedrijf Snap toe om de krachtige computationele fotografiemogelijkheden van de Galaxy S22 te benutten. De Fun-modus is een succes gebleken. De door Snapchat aangedreven Fun Mode voor Galaxy A-telefoons is 2,5 miljard keer gebruikt. Snap onthulde dat de Fun Mode tussen 15 maart 2021 en 22 augustus 2022 2,5 miljard keer werd gebruikt.

De door Snapchat aangedreven Fun Mode voor Galaxy A-telefoons is 2,5 miljard keer gebruikt

Zie ook: Samsung troeft Apple af omdat het geen opvouwbare iPhone heeft uitgebracht

Aanvankelijk was de AR-modus beschikbaar op bepaalde telefoons uit de Galaxy A-serie. Nu heeft het bedrijf het echter uitgebreid naar enkele modellen uit de Galaxy F- en M-serie.

Samsung en Snapchat hebben ook gelokaliseerde ervaringen ontwikkeld. Vorig jaar had India regiospecifieke lenzen. Beide bedrijven hebben ook lenzen gelanceerd voor Brazilië, Duitsland, Indonesië, Mexico en de Filippijnen. De twee bedrijven bereiden ook nieuwe ervaringen voor.

Controleer ook: Snapchat krijgt nieuwe dubbele camerafunctie – hier leest u hoe u deze kunt gebruiken