Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Geen internetverbinding, maar laat zien hoe verbonden met internet

Let op: Het volgende artikel helpt je: Geen internetverbinding, maar laat zien hoe verbonden met internet

We gebruiken allemaal verschillende netwerkadapters om hetzelfde doel te bereiken, namelijk. betere internetverbinding. Gebruik Internet(Internet) in het besturingssysteem Raam Er kunnen verschillende problemen optreden met uw internetverbinding. Soms ontstaan ​​er problemen door problemen op de site server(Server), maar vaak zijn dit apparaatproblemen. Vandaag zullen we in dit artikel een dergelijk probleem met stroomverlies bespreken. het internet-(Internet) signaal ook al Raam geeft aan dat deze is verbonden met het netwerk.

Wat er feitelijk met mijn systeem gebeurde, was dat het verbinding maakte toen ik probeerde verbinding te maken met het netwerk. Na een tijdje geeft het netwerkpictogram aan dat ik internettoegang heb, maar als ik websites in mijn browser probeer te laden, wordt deze niet geladen. Hetzelfde gebeurde met Windows Store , de apps zijn nooit gedownload, maar ze leken te laden. Blijkbaar heb ik dit gevonden Industrie Technet(Technet)(Technet), een veelbelovende oplossing om dit probleem op te lossen. Als dit ook het probleem is dat u ondervindt, kunt u deze oplossing proberen:

Geen verbinding met Internet(Internetverbinding) maar wordt weergegeven als “Verbonden”.

een. open administratieve opdrachtregel(administratieve prompt), kopieer en plak de volgende opdracht en druk op Binnenkomen na elke opdracht .

netsh interface tcp set global rss=uitgeschakeld netsh interface tcp set global autotuninglevel=uitgeschakeld netsh int ip set global taskoffload=uitgeschakeld

2. Ga je gang en druk op de sneltoets Windows-toets + R typ gezet Regedt32.exe in het dialoogvenster Uitvoeren” en klik (Loop)Binnenkomen open Register-editor(Register-editor) .

3. Navigeer naar de volgende locatie:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters

vier. In het rechterdeelvenster van deze locatie moet u de volgende registraties aanmaken DWORD door met de rechtermuisknop te klikken(klik met de rechtermuisknop) -> Creëren(Nieuw) -> DWORD-waarde(DWORD-waarde) met de overeenkomstige Gemeten waarde(gemeten waarde):

  • RSS inschakelen(RSS inschakelen) – 0
  • TCPA inschakelen(TCA inschakelen) – 0
  • Activeer TCPCimney(Activeer TPC-schoorsteen) – 0

5. Eindelijk, als je klaar bent, kun je sluiten Register-editor(Register-editor) en start uw computer opnieuw op om het probleem op te lossen.

Vergeet niet eerst een systeemherstelpunt te maken en laat ons weten of deze oplossing uw probleem heeft opgelost.(Vergeet niet om eerst een systeemherstelpunt te maken – en laat ons weten of deze oplossing u heeft geholpen uw probleem op te lossen.)

We gebruiken allemaal verschillende netwerkadapters om hetzelfde doel te bereiken, namelijk. beste internetverbinding. Wanneer u internet op uw besturingssysteem gebruikt, kunt u verschillende problemen met de internetverbinding tegenkomen. Soms zijn de problemen te wijten aan problemen aan de serverkant, terwijl het vaak te wijten is aan problemen met apparaten. Vandaag bespreken we in dit artikel zo’n probleem waarbij de sterkte van het internetsignaal verloren gaat, zelfs als Windows laat zien dat het met internet is verbonden.

web-connectiviteit-drop-2

Wat er feitelijk met mijn systeem gebeurde, was dat het verbinding maakte terwijl ik probeerde verbinding te maken met internet. Na enige tijd geeft het netwerkpictogram aan dat ik toegang heb tot internet, maar als ik websites in mijn browser probeer te laden, wordt deze niet geladen. Hetzelfde gebeurde ook met de Windows Store: apps waren nooit klaar met downloaden, maar het leek alsof ze aan het downloaden waren. Blijkbaar heb ik deze draad gevonden, een veelbelovende oplossing om dit probleem op te lossen. Als dit ook het probleem is dat u ondervindt, kunt u deze oplossing proberen:

Geen internetverbinding, maar wordt weergegeven als Verbonden

een. Open, kopieer en plak de volgende opdracht en klik Binnenkomen na elke opdracht

netsh interface tcp set global rss=uitgeschakeld netsh interface tcp set global autotuninglevel=uitgeschakeld netsh int ip set global taskoffload=uitgeschakeld

Webconnectiviteit daalt 1

2. Ga je gang, druk op Windows-toets + R Combinatie, voer put in Regedt32.exe in Loop dialoogvenster en klik om het .

3. Navigeer naar de volgende locatie:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters

Webconnectiviteit daalt

vier. In het rechterdeelvenster van deze locatie moet u de volgende registers aanmaken met -> -> met de juiste:

  • RSS inschakelen0
  • TCPA inschakelen0
  • SchakelTCPChimney in0

5. Wanneer u klaar bent, kunt u de computer afsluiten en opnieuw opstarten om het probleem op te lossen.