Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Geen toegang tot een site zonder VPN?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Kunt u geen toegang krijgen tot een site zonder VPN?

Het gebruik van een VPN wordt afgeraden om ten minste meerdere sites op uw netwerk te openen, omdat er beperkingen zijn aan de manier waarop u verbinding kunt maken met deze sites (werknetwerken beperken doorgaans de toegang tot sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter, zodat werknemers geen tijd verspillen ). .

Hoe krijg ik toegang tot een website zonder VPN?

U kunt een proxy-app gebruiken om toegang te krijgen tot geblokkeerde websites zonder uw echte IP-adres prijs te geven; zoals Autoproxy of Orbot. Deze apps versleutelen uw verbinding en maken het onmogelijk om via IP’s toegang te krijgen tot geblokkeerde websites.

Hoe kan ik geblokkeerde websites omzeilen zonder VPN?

Er zijn verschillende soorten websites zoals Bitly. ng verkort de URL gratis met gl. Kopieer het URL-adres van de website die u wilt deblokkeren en plak dit in de adresbalk die daar wordt weergegeven. Met dit adres kan een verkorte versie van uw URL’s geblokkeerde sites omzeilen.

Kan ik alleen verbinding maken met de website via VPN?

Met uitzondering van de meeste VPN-kill-switches, heb je er waarschijnlijk al een. Om internet te laten werken als u geen VPN gebruikt, moeten uw VPN-instellingen zijn ingesteld volgens het programma dat u voor uw VPN gebruikt. Als u dit instelt op automatische detectie, voorkomt u dat een proxy u detecteert. Probeer het opnieuw met een andere browser als het werkt.

Hoe kan ik geblokkeerde sites openen zonder een VPN?

 • Ga naar het Chrome-instellingenvenster.
 • Ga naar Beveiliging en klik.
 • Zorg ervoor dat DNS (1.1.1.1.1.0) is geselecteerd en een veilige DNS-service biedt.
 • Kies het juiste product.
 • Geblokkeerde pagina’s zijn nu toegankelijk.
 • Hoe kan ik censuur omzeilen zonder een VPN?

  Een gedeblokkeerde website is eenmalig gemakkelijker toegankelijk met een gratis proxy. Uw IP-adres wordt verborgen door een proxy, waardoor u uw locatie online kunt verbergen. Uw dataverkeer is echter niet versleuteld.

  Waarom werkt mijn internet alleen als ik een VPN heb geactiveerd?

  De kans is groot dat je een VPN-kill-schakelaar hebt ingeschakeld. Het is het beste als u deze instelling uitschakelt in uw VPN-instellingen, net zoals u dat zou doen onder uw firewall-instellingen. Gebruik geen proxy als deze niet is opgegeven.

  Waarom werkt mijn internet niet zonder VPN?

  Als u problemen ondervindt bij het verbinden, kan dit te wijten zijn aan de servers die u voor de VPN heeft gekozen. Om VPN-services te gebruiken, hebt u externe servers nodig om de functies uit te voeren; Dit is echter niet altijd handig.

  Kan verbinding maken met VPN, maar niet met internet?

  Meestal kunt u door de DNS voor de VPN te configureren op internet surfen, maar geen resultaat krijgen. Voor verdere hulp in dit geval kunt u een extern IP-adres zoals 1) pingen om te zien of dat werkt. 1 en 8.

  Bekijk de video ‘Kan geen toegang krijgen tot een site zonder VPN’.